Tiedotteet

Nordic ID Oyj hakee osakkeidensa poistamista First North Growth Market Finland-markkinapaikalta

Nordic ID Oyj:n hallitus on päättänyt hakea julkisen kaupankäynnin lopettamista Nordic ID:n osakkeilla ja osakkeidensa poistamista First North Growth Market Finland-markkinapaikalta.

Brady S.à.r.l. omistaa yli 90 prosenttia kaikista Nordic ID:n osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänioikeuksista ja on 20.8.2021 käynnistänyt Nordic ID:n vähemmistöosakkeita koskevan lunastusmenettelyn aloittamalla osakeyhtiölain 18 luvun 3 §:ssä tarkoitetun välimiesmenettelyn saadakseen omistukseensa kaikki Nordic ID:n liikkeeseen lasketut ja ulkona olevat osakkeet.

Hallitus on päättänyt jättää hakemuksen Nasdaq Helsingille julkisen kaupankäynnin lopettamiseksi Nordic ID:n osakkeilla ja osakkeiden poistamiseksi First North-markkinapaikalta. Tavoitteena on, että julkinen kaupankäynti yhtiön osakkeilla lopetettaisiin mahdollisimman pian sen jälkeen, kun Brady S.à.r.l. on saanut osakeyhtiölain 18 luvun mukaisessa lunastusmenettelyssä omistusoikeuden kaikkiin Nordic ID:n osakkeisiin.

Nordic ID Oyj on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista, palveluratkaisua tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.1.- 31.12.2020 oli 6,7 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 78 prosenttia muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa. Yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market-markkinapaikalla.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös