Tiedotteet

Sitowise Group aloittaa omien osakkeiden takaisinosto-ohjelman

onsulttiyhtiö Sitowise on menettänyt kuudessa kuukaudessa yli 16 prosenttia markkina-arvostaan. Nyt yhtiö katsoo, että on oikea aika aloittaa omien osakkeiden ostot.

Yhtiö hankkii osakkeet käytettäväksi vastikkeena mahdollisissa yrityskaupoissa ja osana Sitowisen palkitsemisjärjestelmiä, joten osakkeiden suunnatulle hankkimiselle on osakeyhtiölain mukainen painava taloudellinen syy.

Hankittavien osakkeiden enimmäismäärä on 500 000 kappaletta ja osakkeiden hankintaan käytetään enintään 4,35 miljoonaa euroa. Hankintahinnan maksu vähentää Sitowisen vapaata omaa pääomaa. Osakkeita hankitaan yhdessä tai useammassa erässä Nasdaq Helsinki Oy:n järjestämässä julkisessa kaupankäynnissä hankintahetken markkinahintaan.

Osakkeiden hankinta alkaa aikaisintaan 18. maaliskuuta. Hankinnat lopetetaan viimeistään 21. joulukuuta edellyttäen, että 20. huhtikuuta pidettävä varsinainen yhtiökokous myöntää hallitukselle ehdotetun uuden valtuutuksen omien osakkeiden hankkimiseen. Takaisinosto-ohjelma voidaan lopettaa ennen sen suunniteltua loppumisajankohtaa, ja Sitowise julkistaa tällöin asiasta pörssitiedotteen.

Sitowisellä on yksi osakesarja, ja kullakin osakkeella on yksi ääni. Sitowisen osakkeiden ja äänten kokonaismäärä on tällä hetkellä 35 665 927, ja Sitowisellä on tällä hetkellä hallussaan 186 145 omaa osaketta.

Sitowise tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluja älykkään kaupunkikehityksen ja sujuvamman liikkumisen mahdollistamiseksi. Yhtiö listautui Helsingin pörssiin vuosi sitten maaliskuussa. Se toimii Suomessa ja Ruotsissa teknisen konsultoinnin markkinoilla, joihin sisältyvät rakentamisen ja infrarakentamisen konsulttipalvelut, sekä rakennetun ympäristön IT-palveluiden ja -ratkaisujen markkinoilla.

Yhtiön palvelukokonaisuuden muodostavat kolme eri liiketoiminta-aluetta, Talo, Infra ja Digitaaliset ratkaisut. Yhtiöllä on 1900 asiantuntijaa.

Sitowisen toiminnot Ruotsissa on organisoitu omaksi liiketoiminta-alueekseen. Sitowise tarjoaa Ruotsissa suunnittelu- ja konsultointipalveluja seuraavilla osa-alueilla: infrakohteiden talotekninen suunnittelu, rakennesuunnittelu, geotekninen suunnittelu sekä rakennusten ja kiinteistöjen talotekninen suunnittelu ja konsultointi.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös