Listaamattomat yhtiöt

HopLopin pääomistaja CapMan rakentaa jättimäistä liiketoimintaa sisäleikkipuistoihin

Perheille seikkailupuistoelämyksiä tarjoavat HopLop ja Leo’s yhdistyvät Euroopan suurimmaksi sisäleikkipuistoryhmäksi.

HopLop CapMan sisäleikkipuisto

HopLopin pääomistaja CapMan Special Situations I ja Leo´s Leikkimaan pääomistaja Litorina IV ovat sopineet omistusjärjestelystä, jonka myötä HopLop ja Leo’s Leikkimaa yhdistyvät Euroopan johtavaksi sisäleikkipuistoryhmäksi. Molempien ketjujen omistajat jatkavat uudessa kokonaisuudessa.

Yhdistyminen mahdollistaa monipuolisempien leikki- ja liikuntamahdollisuuksien tarjoamisen lapsiperheille ja kansainvälisen kasvun vauhdittamisen.

HopLopilla ja Leo´s Leikkimaalla on sama tavoite; luoda perheille kohtaamispaikka, jossa voi leikkiä, liikkua ja pitää hauskaa. Palvelun pääpaino pysyy turvallisuudessa, siisteydessä sekä ystävällisessä ja iloisessa asiakaspalvelussa.

HopLop-ketju jatkaa Suomessa toimintaansa HopLop brändin alla.

“Sijoituksemme HopLopiin keväällä 2021 turvasi yhtiön toiminnan jatkuvuuden koronakriisin läpi sekä taseen tervehdyttämisen. Nyt tapahtuneen yhdistymisen myötä tulemme osaksi Euroopan johtavaa sisäleikkipuistoryhmää. Yhdistymisen myötä uudella kokonaisuudella on entistäkin paremmat edellytykset laajentua ja menestyä”, toteaa CapMan Special Situations sijoitustiimin partneri Jari Vikiö.

Euroopan suurimmaksi yksityiseksi lasten liikuttajaksi nousevalla yhtiöllä on yhteensä 68 puistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.

CapMan Special Situations sijoittaa taloudellisessa murrosvaiheessa oleviin yrityksiin ja niiden kehittämiseen. Toimintamme keskiössä ovat joustavat rahoitusratkaisut sekä rakenneuudistukset ja operatiiviset muutosprosessit.

CapMan Special Situations on osa Helsingin pörssissä noteerattua pääomasijoittamiseen keskittyvää CapMan-konsernia. Konserni hallinnoi yhteensä noin viiden miljardin euron pääomia.

CapManin sijoitusalueet kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Yhtiö tarjoaa lisäksi varainhoitoa.

Kommentoi
Ylös
>