Tiedotteet

Huhtamäki on hankkinut australialaisen tarjoilupakkausjakelun yhteisyrityksensä kokonaan omistukseensa

HTP työllistää noin 130 henkilöä ja on yksi Australian suurimmista tarjoilupakkausten jakelijoista ja maahantuojista.

HTP työllistää noin 130 henkilöä ja on yksi Australian suurimmista tarjoilupakkausten jakelijoista ja maahantuojista. Yhtiö palvelee laajaa asiakasverkostoa, joka sisältää suurten kaupunkien ja alueiden pakkaus- ja elintarviketukkukauppiaita, ravintola- ja palvelutoimijoita sekä pikaruokaravintoloita.

Huhtamäki hankki enemmistöomistusosuuden yhteisyrityksestä vuonna 2018 ja omisti noin 76 % yhtiöstä ennen tätä kauppaa. Lisäosakkeista maksettava velaton kauppahinta on noin 19 miljoonaa euroa. Liiketoiminta on raportoitu osana Foodservice Europe-Asia-Oceania liiketoimitasegmenttiä vuodesta 2018 asti.

Kommentoi
Ylös
>