Tiedotteet

iLOQ ottaa jalansijan Yhdysvaltain markkinoilla

Pääsynhallintaratkaisuja tarjoava teknologiayhtiö iLOQ julkaisee uuden Amerikan markkinoille suunnatun tuotesarjan turvallisuusalan johtavilla messuilla.

iLOQ ottaa jalansijan Yhdysvaltain markkinoilla esittelemällä paristovapaita älylukkoja ja avaimettomia älypuhelinpohjaisia ratkaisujaan ISC West –messuilla, joka on yksi vuoden tärkeimmistä turvallisuusalan tapahtumista Yhdysvalloissa.

Las Vegasissa 28.–31. maaliskuuta järjestettävä ISC West (International Security Conference & Exposition) on Yhdysvaltojen vuoden 2023 tärkein turvallisuusalan messutapahtuma. Venetian Expossa järjestettävässä tapahtumassa yli 600 yritystä esitteleeratkaisujaan ja verkostoituvat tuhansien turvallisuusalan ammattilaisten kanssa.

iLOQ on suomalainen teknologiyritys, joka on muuttanut mekaanisen lukituksen toimivaksi, turvalliseksi ja kestäväksi digitaaliseksi pääsynhallinnaksi. Sen paristottomat lukot ja avaimettomat älypuhelinpohjaiset ratkaisut tarjoavat etua niin rakennusten omistajille, isännöitsijöille kuin loppukäyttäjille maksimoimalla turvallisuuden, minimoimalla huolto-, hallinto- ja elinkaarikustannukset sekä luomalla älykkäitä asuin- ja työympäristöjä.

iLOQin pääkonttori sijaitsee Suomessa, ja sillä on 13 maayhtiötä Euroopassa, Lähi-idässä ja nyt myös Pohjois-Amerikassa. Yhteistyösopimuksia on maailmanlaajuisesti ja toimituksia yli 1 200 kohteeseen yli 40 maassa.

”Yhtiömme täyttää tänä vuonna 20 vuotta, mutta Yhdysvallat on uusi maa ja markkina iLOQin älyratkaisuille. ISC West on järjestys-, turvallisuus- ja kiinteistöalan ammattilaisten ykköstapahtuma. Se on iLOQille tilaisuus liittyä Amerikan turvallisuustarjontaan ja alkaa muuttaa markkinakäyttäytymistä paristottomilla tuotteillaan. Olemme astuneet markkinoille, eikä Pohjois-Amerikan turvallisuusala tule olemaan entisensä. Tervetuloa osastollemme näkemään ja kokemaan pääsynhallinnan tulevaisuuden tuulia”, sanoo Joni Lampinen, General Manager USA.

”Olen innoissani tuomassa iLOQin brändiä Yhdysvaltoihin. iLOQin tuotteiden yksinkertaisuus, joustavuus ja skaalautuvuus on vaikuttavaa. Mutta ennen kaikkea sen paristottomien ja avaimettomien ratkaisujen kestävyysaspekti tulee olemaan avaintekijä näillä markkinoilla”, toteaa Robert Mancuso, iLOQin Pohjois-Amerikan Vice President of Sales.

Kommentoi
Ylös
>