startup suosioharha
Yritysuutiset

Kesko avasi uuden ruokakaupan Pietarissa

Lähde: Kesko Oyj.

Lähde: Kesko Oyj.

Ruokakesko avasi kolmannen ruokakauppansa Pietarin alueella, ja tavoitteena on laajentua vielä lisää Pietarissa ja Moskovassa.

Kauppaketju kertoi lehdistötiedotteessaan tavoitteekseen avata kolmen toimivan kaupan lisäksi vielä yksi uusi iso ruokakauppaa Pietarin alueella vuoden 2013 loppuun mennessä ja jatkaa sen jälkeen laajentumista Pietarin ja myöhemmin myös Moskovan alueella.

Yhtiön tavoitteena on 500 miljoonan euron liikevaihto ja positiivinen tulos vuoteen 2017 mennessä. Kauppaketjulla on ennestään myös 14 K-rauta- ja 20 Intersport-kauppaa Venäjällä.

Analyysitalo Inderes suhtautuu Ruokakeskon Venäjän laajentumiseen myönteisesti.

”Suhtaudumme itse varovaisen positiivisesti Keskon Ruokakaupan Venäjän laajentumiseen ja pidämme vuoden 2017 tavoitteita realistisina. Erinomaisesta vastaanotosta johtuen uskomme, että vuosien 2013-2016 ylösajovaiheen tappiot jäävät aikaisempaa odotustamme pienemmiksi”, Inderes toteaa Nordnetin aamukatsauksessa.

Click to comment

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä (artikkeleita ja mainosbannereita), ja sivusto voi saada ko. sisällöistä julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 0400-132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
x x
Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Sisällöntuottajaksi
Digipaketti
Anna palautetta
 

Tilaa uutiskirje

Copyright © 2017 Salkkumedia Oy

Ylös