Yritysuutiset

Yle: Elopin johtajasopimus uusiksi Microsoft-myyntipäivänä

Lähde: www.nokia.com

Lähde: www.nokia.com

Nokian toimitusjohtajan Stephen Elopin vuonna 2010 tehtyä johtajasopimusta muutettiin samana päivänä, kun Nokia allekirjoitti matkapuhelinliiketoiminnan kaupan Microsoftille.

Asia ilmenee Nokian marraskuussa pidettävän yhtiökokouksen taustamateriaalissa. Siinä Nokia kertoo muuttaneensa Elopin kanssa tehtyä työsopimusta 3.9. 2013, eli täsmälleen samana päivänä kun allekirjoitettiin kauppa puhelinliiketoiminnan myymisestä. Asiasta kertoo YLE.

Nokian hallituksen puheenjohtaja ja väliaikainen toimitusjohtaja Risto Siilasmaa joutui oikomaan aiempia Elopin johtajasopimukseen liittyviä lausuntojaan.  Siilasmaa kertoi ensin Helsingin Sanomille, ettei Nokian hallitus olisi muuttanut Elopin johtajasopimusta.

Nokian itse julkaisema asiakirja kuitenkin osoittaa, että johtajasopimusta on muutettu.

Alkuperäiseen toimitusjohtajasopimukseen vuodelta 2010 sisältyi rutiiniehto, jonka mukaan Elop ei saa mennä kilpailijan palvelukseen 12 kuukauteen. Uudessa sopimuksessa kilpailijakarenssia on lievennetty niin, että Microsoftin palvelukseen siirtyminen sallitaan.

Lisäksi sopimusehtoja muutettiin niin, että Elop saa maksimikorvaukset irtisanoutuessaan Nokiasta myyntihetkellä tai sen jälkeen, Yle kertoo verkkosivuillaan.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös