Sijoitusideat

Handelsbanken nostaa Cramon osakkeen tavoitehintaa

CramoCramo antoi tällä viikolla täsmällisempiä arvioita tulevaisuudennäkymistään. Handelsbanken nostaa yhtiön osakkeen tavoitehinnan 15 euroon.

Cramo kertoi 21.10. antamassaan pörssitiedotteessaan aiempaa täsmällisemmin tulevaisuuden näkymistään. Aikaisemmassa ohjeistuksessaan yhtiö indikoi korkeaa epävarmuutta liikevaihtonsa ja kannattavuutensa kehittymisestä vuonna 2013.

Uuden ohjeistuksen mukaan liikevaihto vuonna 2013 on pienempi kuin vuonna 2012.

”Konsernin liiketoiminta osoittaa kuitenkin hyvää jatkuvuutta pitkällä aikavälillä. Vuonna 2013 jo toteutetut ja käynnissä olevat tehostamistoimet johtavat EBITA-marginaaliprosentin paranemiseen edelliseen vuoteen verrattuna.”, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Aiemmassa ohjeistuksessa Cramo kertoi, ettei se katso asianmukaiseksi antaa ohjeistusta liikevaihdon kasvusta tai alenemisesta markkinanäkymien suuresta epävarmuudesta johtuen.

Taloudellinen epävarmuus on Cramon mukaan Euroopassa nyt pienentynyt kesän ja syksyn aikana. Myös toisella neljänneksellä alkaneet kulusäästöt ja muut tehostamistoimet sekä Cramon strategian implementointi ovat parantaneet kannattavuutta.

Liikevaihdon lasku selittyy yhtiön mukaan siirtokelpoisten tilojen valmistuksen ja räätälöityjen tilojen vuokraustoiminnan lopettamisella Suomessa maaliskuussa 2012 sekä Cramon Venäjän toimintojen siirtäminen yhteisyritykseen 1.3.2013.

Handelsbanken arvioi Cramon liikevaihdon jäävän aiemmista ennusteista. Cramon osakekohtaisen tuloksen pankki uskoo kuitenkin nousevan aiempaa ennustettaan enemmän. Lisäksi Handelsbanken odottaa Cramon marginaalin nousevan 12 prosenttiin kustannussäästöjen vuoksi.

Handelsbanken nostaa Cramon osakkeen tavoitehintaa aiemmasta 14 eurosta 15 euroon. Perusteluina tavoitehinnan nostolle pankki mainitsee uudet tuottoarviot, vähentyneet riskit ja houkuttelevan arvostustason. Handelsbankenin suositus Cramolle on “lisää”.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös