Yritysuutiset

Metso hylkäsi Weirin ostotarjouksen

Metso kertoi tiedotteessaan hylänneensä Weir Groupin tarjouksen yhdistymisneuvotteluiden aloittamisesta.

Metson osakekurssi oli sanut ilmaa siipiensä alle sen jälkeen kun skottilainen Weir Group oli jättänyt tarjouksen yhtiöiden mahdollisesta yhdistymisestä.

Metson hallitus tiedotteen mukaan arvioinut Weiriltä saatua ehdotusta huolellisesti ja tullut yksimieliseen johtopäätökseen, että ehdotus ei ole Metson osakkeenomistajien parhaan edun mukainen.

“Metson hallitus on edelleen hyvin positiivinen ja vakuuttunut Metson mahdollisuuksista kasvaa ja luoda lisäarvoa itsenäisesti toteuttamalla nykyistä strategiaansa. Tästä johtuen Metson hallitus on torjunut Weirin ehdotuksen eikä näe syytä aloittaa keskusteluja yhtiöiden yhdistämiseksi”, tiedotteessa todetaan.

Metson osakekurssi ei reagoinut ilmoitukseen negatiivisesti. Tämä saattaa johtua siitä, että markkinoilla ei Weirin tarjoushintaa pidetty riittävän houkuttelevana. Tosin Metson osakekurssi nousi selvästi Weirin tarjouksen tultua julki.

Monet sijoitusasiantuntijat pitivät Weirin tarjousta kehnona. Weir kertoi ehdottaneensa fuusiota, missä Metson omistajat olisivat saaneet 0,84 Weirin osaketta jokaista Metson osakettaan kohti.  Tämä olisi tarkoittanut sitä että Metson omistajat olisivat saaneet noin 37 prosentin omistusosuuden uudesta yhtiöstä.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös