Yritysuutiset

Sijoitusyhtiö Cleantech Invest harkitsee listautumista

Puhtaaseen energiaan ja luonnonvarojen tehokkaaseen käyttöön keskittyvä sijoitus- ja kehitysyhtiö Cleantech Invest Oyj selvittää yhtiön osakkeen listausmahdollisuuksia Nasdaq OMX First North Finland -markkinapaikalle.

Yhtiö kertoo tiedotteessaan, että mahdollinen listautuminen toteutettaisiin vuoden 2014 aikana.

Cleantech Invest Oyj harkitsee osakeannin toteuttamista mahdollisen listautumisen yhteydessä. Osakeannilla Cleantech Invest Oyj hakisi pääomaa muun muassa nykyisten osakkuusyhtiöiden rahoittamiseen ja uusiin sijoituksiin cleantech-alan yrityksiin.

”Tavoitteenamme on luoda listautumisella kanava, jonka kautta kaikilla sijoittajilla on mahdollisuus tulla mukaan rahoittamaan cleantech-toimialan kasvuyrityksiä. Pörssissä ei tällä hetkellä juurikaan ole cleantech-yhtiöitä. Meitä kohtaan on jo osoitettu kiinnostusta sekä sijoittajien että teollisten toimijoiden taholta,” toteaa Cleantech Invest Oyj:n toimitusjohtaja Feodor Aminoff.

Yhtiö kertoo sijoittavansa yhtiöihin jotka tekevät puhtaan energian ja luonnonvarojen tehokkaan käytön ratkaisuilla tuottavaa liiketoimintaa.

Cleantech Invest hakee kasvua ja asemaa toimialan tunnetuimpana pohjoismaisena toimijana, joka sijoittaa kansainvälisen kasvupotentiaalin omaaviin, alan edistyksellisintä teknologiaosaamista edustaviin yhtiöihin.

Kommentoi
Ylös
>