Yritysuutiset

Elite Varainhoito suunnittelee pörssilistautumista

Eliten hallitus hallitus on päättänyt aloittaa selvitystyön yhtiön listaamiseksi pörssiin, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Yhtiön on tarkoitus saada selvitystyö valmiiksi tämän vuoden loppuun mennessä. Yhtiö harkitsee listautumista vuoden 2016 aikana. Mahdollisen listautumisen taustalla on yhtiön halu jatkaa voimakasta kasvua ja osallistua jatkossakin toimialalla käynnissä olevaan konsolidaatioon.

Yhtiö harkitsee listautumista pörssiin vuoden 2016 aikana.

Keväällä 2014 Eufex Pankki fuusioitui Elite Pankkiiriliikkeeseen ja näin syntyi Elite Varainhoito -konserni. Toimintojen yhdistämisen ja kasvun seurauksena konsernin nettoliikevaihto kasvoi yli 45 prosenttia 9,2 miljoonaan euroon.

Yhtiön tulos vuodelta 2014 oli 1,1 miljoonaa euroa.

Eliten palvelut keskittyvät kahteen painopistealueeseen: yksityishenkilöille tarjottavaan varainhoitopalveluun sekä ammatti- ja suursijoittajille tarjottaviin rahasto-, välitys- ja sijoituspalveluihin.

”Eliten tarjoamien palveluiden kysyntä on kasvanut sekä yksityissijoittajien että ammattilaisten keskuudessa. Olemme vuoden aikana panostaneet lisää tutkimusosaamiseen ja henkilökohtaiseen palveluun. Omat varainhoitosalkkumme tuottivat erinomaisen kilpailukykyisen tuloksen vuonna 2014. Haluamme edelleen panostaa asiantuntijuuteen ja olla osaamisen kautta askeleen edellä”, sanoo Elite Varainhoidon toimitusjohtaja Daniel Pasternack.

Eliten omistavat sen toimiva johto ja henkilöstö.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös