Yritysuutiset

Joukkorahoituspalvelu Invesdor mukaan sijoituspalveluihin

Invesdor on saanut sijoituspalvelutoimiluvan Finanssivalvonnalta. Toimilupa mahdollistaa yhtiölle osake- ja velkajoukkorahoituspalvelujen tarjoamisen 31:ssä ETA-maassa.

Invesdor on ensimmäinen MiFID-tasoisen toimiluvan saanut joukkorahoituspalvelu Euroopassa, yhtiö kertoo tiedotteessaan. MiFID-direktiivi on osa Euroopan komission pyrkimystä yhtenäistää finanssialan sääntelyä Euroopan laajuisesti.
Uusi Euroopan laajuinen toimilupa tarkoittaa, että Invesdor voi toimia Euroopassa ilman, että sen täytyisi hakea jokaiseen maahan maan omaa, paikallista toimilupaa.

Kasvuyritykset kaikkialta ETA-alueelta voivat pian hakea rahoitusta Invesdorin palvelun kautta. Invesdorin tavoitteena on tulla suurimmaksi rajat ylittäväksi kasvavien yritysten rahoitusalustaksi Euroopassa.

EY:n ja Cambridgen yliopiston tekemän joukkorahoitusraportin mukaan Invesdorin markkinaosuus Pohjoismaissa oli 46 prosenttia. Maailmanlaajuisesti joukkorahoituksen markkinat lähes kolminkertaistuivat 15 miljardiin euroon viime vuonna.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös