Yritysuutiset

Konecranes alentaa näkymiään

Konecranes alentaa taloudellista ohjeistustaan vuodelle 2015.

”Nopeasti muuttuvasta markkinatilanteesta johtuen loppuvuoden toimitusten odotetaan jäävän odotettua alhaisemmiksi Laitteet-liiketoiminta-alueella”, yhtiö kertoo pörssitiedotteessaan. Alentuneista näkymistä johtuen myös liikevoittoennustetta joudutaan alentamaan. Kunnossapito-liiketoiminta-alueen kehitys jatkuu vahvana.

Konecranesin uusi taloudellinen ohjeistus:

“Tilauskannan, huoltosopimuskannan ja lähiaikojen kysyntänäkymien perusteella vuoden 2015 liikevaihdon odotetaan kasvavan hieman vuodesta 2014. Odotamme vuoden 2015 liikevoiton ilman uudelleenjärjestelykuluja ja Terex:n kanssa yhdistymiseen liittyviä järjestelykuluja olevan suunnilleen samalla tasolla kuin vuonna 2014.”

Aiempi taloudellinen ohjeistus oli seuraava:

“Tilauskannan, huoltosopimuskannan ja lähiaikojen kysyntänäkymien perusteella vuoden 2015 liikevaihdon odotetaan kasvavan vuodesta 2014. Odotamme vuoden 2015 liikevoiton ilman uudelleenjärjestelykuluja ja Terex:n kanssa yhdistymiseen liittyviä järjestelykuluja paranevan vuodesta 2014.”

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös