Sijoitusideat

Nordea nosti näiden osakkeiden tavoitehintoja

Kovimmin pankki nosti Finnairin tavoitehintaa.

Nordea Markets nosti tänään Huhtamäen ja Amer Sportsin tavoitehintoja.

Nordea perustelee Huhtamäen tavoitehinnan nostoa seuraavasti: “Vakaassa kasvussa olevan pakkausyhtiön suositus on edelleen osta, mutta tavoitehintaa korotettiin 36 eurosta 38 euroon, sillä yhtiön kehittyvien markkinoiden kasvu on jatkunut vahvana talouksien yskähtelystä huolimatta.”

Urheiluvälineyhtiö Amer Sportsin hinnan korotusta pankki puolestaan perusteli näin: “Amer Sportsin uusi tavoitehinta on 29 euroa, kun se aiemmin oli 26 euroa, sillä kannattavuuden odotetaan paranevan myynnin kasvun ohella. Suositus urheilubrändiyhtiön osakkeelle on pidä, sillä arvostus rajoittaa merkittävämpää nousuvaraa.”

Suhteessa suurin tavoitehinnan korotus tuli kuitenkin Finnairille, jonka tavoitehintaa Nordea nosti 4,30 eurosta 5 euroon. Nordean mukaan Finnair saa tukea tehokkaasta A350-laivastosta ja matalasta polttoainehinnasta, ja suositus osakkeelle onkin osta.

“Finnairin kannalta seuraava kiinnostava vaihe on yhtiön syöttöliikennestrategia, sillä nykyinen A319-21 –laivasto alkaa lähestyä uusimisikää, joten yhtiön on tehtävä isoja koneinvestointeja tai tehtävä jonkinlainen yhteistyökuvio kaukolentojen syöttöliikenteen järjestämiseksi.”

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös