Yritysuutiset

Aspocomp antoi tulosvaroituksen

Piirilevyvalmistaja Aspocomp alentaa arviotaan vuoden 2015 liiketuloksesta loppuvuoden heikentyneen tilausvirran vuoksi.

Yhtiön pörssitiedotteen mukaan tilausvirta hiljentyi merkittävästi joulukuun jälkimmäisellä puoliskolla, jonka seurauksena keskeneräisen tuotannon ja valmistuotevaraston arvo laski vuoden vaihteessa ennakoitua enemmän.

Yhtiö arvioi nyt vuoden 2015 liiketuloksen ilman kertaluoteisia eriä olevan noin -0,9 miljoonaa euroa ja liikevaihdon olevan noin 17,5 miljoonaa euroa.

Aikaisemmassa ennusteessaan (pörssitiedote 13.8.2015) Aspocomp arvioi vuoden 2015 liikevaihdon olevan 18 miljoonan ja 20 miljoonan euron välillä ja liiketuloksen ilman kertaluonteisia eriä -0,7 miljoonan ja 0,5 miljoonan euron välillä.

Aspocompin tilinpäätöstiedote 1.1.–31.12.2015 julkaistaan 25.2.2016.

Aspocomp myy ja valmistaa korkean teknologian piirilevyjä. Yhtiön tuotteita käytetään muun muassa tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa, turvateknologian ja terveydenhuollon järjestelmissä, mikropiirien tuotekehityksessä sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa.

Kolmannen vuosineljänneksen osavuosikatsauksessa yhtiön toimitusjohtaja Mikko Montonen arvioi, että tilauskanta ja kysyntä lähtivät vahvistumaan voimakkaasti syyskuun aikana.

Yhtiön mukaan liiketoiminta on kuitenkin vielä prototyyppien ja pikatoimitusten varassa, mistä johtuen yhtiön tilauskanta on erittäin lyhyt.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös