Sijoitusideat

Tämä osake nousi Inderesin TOP3-osakelistalle

Kuva: Caverion Oyj

Inderes nosti tällä viikolla talotekniikkayhtiö Caverionin TOP3-ostolistalleen. Caverionin tuloskasvunäkymät ovat lähivuosille hyvin positiiviset.

Kiinteistötekniikkaan ja teollisuuden palveluihin keskittyvä Caverion on Inderesin mukaan saanut pääosin päätökseen useita vuosia jatkuneen toiminnan tehostamisen, kehitystoimet ja organisaatiomuutokset, jotka tulevat nostamaan yhtiön kannattavuutta selvästi kuluvana vuonna.

”Myös yhtiön markkinanäkymät ovat Norjaa lukuun ottamatta hyvät ja arvioimme Caverionin yltävän noin 5 %:n orgaaniseen liikevaihdon kasvuun vuonna 2016”, Inderes toteaa Nordnetin aamukatsauksessa.

Lisäksi yhtiö on ilmoittanut olevansa jälleen valmis kasvuun yritysostojen kautta. ”Caverion on nyt käytännössä nettovelaton yhtiö, mikä mahdollistaa yhdessä vahvan kassavirran kanssa sekä merkittävän kokoiset yritysostot, että houkuttelevan osingon maksamisen.”

Caverion korvaa Inderesin listalla Verkkokauppa.comin joka ehti olla listalla vain kaksi viikkoa.

Verkkokauppa.com poistuu Inderesin mukaan listalta johtuen osakekurssin voimakkaasta noususta. Osake nousi listalla ollessaan 9,5 prosenttia Helsingin pörssin painorajoitetun ja osingoilla korjatun vertailuindeksin noustessa samana aikana 1,4 prosenttia.

TOP3 listalla ovat Caverionin lisäksi Stora Enso ja Taaleri.

Inderesin tavoitehinta Caverionin osakkeelle on 10,0 euroa ja suositus on Osta. Caverion saa kaiken kaikkiaan neljältä analyytikolta Osta-suosituksen. Kolme analyytikkoa antaa Lisää-suosituksen ja vain yksi analyytikko suosittaa vähentämään osaketta.

Caverionin arvostus on kuitenkin jo korkeahko. Viimeisen 12 kuukauden tuloksella laskettu P/E-kerroin on jo yli 25 ja P/B-kerroin on lähes 4,6.

Caverion-osakekurssi-032016

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös