Makrotalous

Dokumentti kiistellyn talousasiantuntijan uskomattomasta urasta puhuttaa somessa

SalkunRakentajan Facebook-sivuilla käydään vilkasta keskustelua taloustietäjä Martin Armstrongista kertovasta dokumentista. Armstrong tuli tunnetuksi käsittämättömän tarkoista talousennusteistaan sekä urastaan, josta ei dramaattisia käänteitä puuttunut.

Saksalaisen Marcus Vetterin dokumentti on ehdoton helmi kaikille talousasioista kiinnostuneille. Dokumentti itseoppineesta taloustieteilijästä, Martin Armstrongista, on harvinaisen mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä kuvaus miehen omintakaisista ajatuksista ja erikoisesta urasta.

Armstrong on ristiriitainen mutta mielenkiintoinen hahmo. Hän rakensi ennustemallin, joka pystyi uskomattoman tarkasti ennustamaan talouskriisejä – niin tarkasti että Yhdysvaltojen viranomaiset kiinnostuivat Armstrongin mallista.

Armstrongin näkemykset makrotaloudesta ovat hurjia ja epätavanomaisia.

Taloustietäjän mukaan valtiot pelaavat vaarallista pyramidihuijausta valtionvelalla. Toisen maailmansodan jälkeen Romaniaa lukuun ottamatta kaikki maat ovat jatkuvasti kasvattaneet velkaansa. Toisin kuin yritykset tai kotitaloudet, valtiot eivät halua maksaa velkojaan takaisin.

Mutta kun maat ottavat enemmän velkaa kuin mitä voivat verotuloilla kattaa, alkavat ongelmat kasaantua. Armstrongin mukaan nykyinen velanotto johtaa romahdukseen. Ensin kaatuu Eurooppa ja euro-valuutta, sitten Japani ja lopulta myös turvavaluutta dollari.

Lue lisää ja osallistu keskusteluun tästä.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös