Sijoitusideat

Näin saat sijoituksellesi tasaisen 8 % vuosituoton

korkeatuottoinen-tuotto-092016
Kaipaatko sijoituskohdetta, jossa tiedät etukäteen, kuinka paljon sijoituksesi tulee tuottamaan? Sijoita Korkeatuottoiseen.

Korkeatuottoinen.fi on Lainasto Oy:n sijoituspalvelu, jossa sijoittajat voivat tehdä suoran osakesijoituksen Lainaston etuoikeutettuihin B-sarjan osakkeisiin. Sijoittaja pääsee nauttimaan korkeimmasta mahdollisesta, kahdeksan prosentin vuosituotosta, kun sijoitus kestää vähintään kuusi kuukautta.

Sijoituksen kestolle ei kuitenkaan ole mitään aikarajoja, ja sijoituksen voi lopettaa koska tahansa ilman mitään kuluja.

Sijoittaja nauttii muhkeasta veroedusta

Korkeatuottoisessa sijoittajan tuotto muodostuu osakkeille maksettavasta osingosta, joten sijoittajat pääsevät nauttimaan listaamattomien yritysten osinkoihin kohdistuvasta veroedusta.

Listaamattomien yritysten osingoista ainoastaan 25 % on veronalaista pääomatuloa – loput 75 % on verovapaata tuloa!

Ei kuluja ja osinkotuotot kuukausittain pankkitilille

Korkeatuottoinen eroaa monista muista sijoituksista myös täydellä kuluttomuudellaan. Sijoittajan maksettavaksi ei tule yhtään mitään aloitus-, lopetus- tai hallinnointikuluja. Kaikki tuotto on puhdasta tuottoa!

Osinkotuottojen seuranta käy helposti omalta pankkitililtä, koska Korkeatuottoisen osingot maksetaan kuukausittain suoraan pankkitilille.

Seuraa tarkkaa raportointia ja pysy kartalla riskeistä

Lainasto Oy raportoi taloudellisesta tilanteestaan säännöllisesti julkaisemalla Korkeatuottoisen nettisivuilla kuukausittain kaikki tärkeimmät taloudelliset avainluvut. Myös osavuosikatsaukset ja muut raportit julkaistaan säännöllisesti.

Tämän ansiosta jokainen sijoittaja voi helposti tehdä omat päätelmänsä sijoitukseensa kohdistuvasta riskitasosta.

Liity satojen tyytyväisten sijoittajien joukkoon!

Korkeatuottoisen kautta merkittävissä olevasta Lainasto Oy:n 20 miljoonan euron annista on tällä hetkellä merkittynä jo lähes 13 miljoonaa euroa. Liity nyt yli kahdeksansadan tyytyväisen sijoittajan joukkoon ja varmista paikkasi korkeatuottoisessa porukassa.

Lue lisää ja sijoita!

Korkeatuottoinen.fi -palvelun kautta tehtävät sijoitukset ovat suoria osakesijoituksia, joten sijoitukset eivät ole talletussuojan piirissä. Voit tutustua tarkemmin sijoituksen riskeihin Korkeatuottoisen nettisivuilla (https://korkeatuottoinen.fi/riskit/).

Lainasto Oy on vuodesta 2011 toiminut rahoitusyhtiö, jonka palveluihin kuuluvat erilaiset kuluttajaluotot ja yritysrahoituspalvelut.

 

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää linkkejä SalkunRakentajan Affiliate-kumppanin sivuille.  SalkunRakentaja-sivusto voi saada kumppanilta mahdollisesti myyntikomissioita.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös