Sijoitusideat

Digitaalinen abikurssi vetää maailmalla – WordDive hakee rahoitusta joukkorahoituskampanjalla

WordDive Invesdor joukkorahoitus osakeanti

Kuva: WordDive Oy

WordDiven digitaalisesta abikurssista tuli Suomen ylivoimainen markkinajohtaja vain kahdessa vuodessa. Nyt yritys hakee pääomarahoitusta kansainvälisen kasvun kiihdyttämiseen.

Yhtiön mukaan jo 25 prosenttia suomalaisista abiturienteista valmistautuu kielten ylioppilaskirjoituksiin WordDiven kehittämän digitaalisen abikurssin avulla. Heistä 98 prosenttia suosittelee kurssia. Vuonna 2014 lanseerattu palkittu sovellus pohjautuu tekoälyn hyödyntämiseen kielten oppimisessa.

WordDive on suomalainen start up -yritys, joka on palkittu Suomen parhaana e-oppimisratkaisuna 2011 ja Suomen parhaana mobiilipalveluna 2014. Keväällä 2015 WordDive valittiin Red Herring Europe Top 100 -listalle.

”Arviomme mukaan vuonna 2017 jo 40 prosenttia suomalaisista abeista käyttää WordDivea”, kertoo WordDiven toimitusjohtaja Timo-Pekka Leinonen joukkorahoituspalvelu Invesdorin tiedotteessa.

Yhtiön seuraava markkina on Saksa, jossa on hyvin samankaltainen ylioppilaskoe kuin Suomessa. ”Koemarkkinointi Saksassa onnistui erinomaisesti. Tavoitteenamme on saavuttaa selkeä johtoasema Saksan abikurssimarkkinoilla vuoteen 2019 mennessä. Vetoapuna meillä on Sunrise Avenue -bändin keulakuva Samu Haber, joka on Saksassa erittäin suosittu julkisuuden henkilö”, Leinonen kertoo.

Saksan jälkeen todennäköisin suunta on Kiina, jossa paikallisella yo-kokeella eli Gaokaolla on ratkaiseva merkitys nuoren tulevan opiskelu- ja työuran määräytymisessä. Tänään joukkorahoituspalvelu Invesdorissa julkistettu osakeanti on kerännyt jo yli 470 000 euroa 230 sijoittajalta annin esimarkkinoinnin aikana. Joukkorahoituksella haetaan enintään 800 000 euroa uutta pääomaa.

”WordDive on kansainvälisesti kilpailukykyinen tuote, joka perustuu yksilöllisen optimoinnin, pelillisyyden ja usean aistin hyödyntämiseen. Abikurssia voi käyttää sekä tietokoneella että iOS- tai Android-mobiilisovelluksena. Kurssin vetovoimaa lisää tulostakuu: jos opiskelija ei kurssin suoritettuaan saa kirjoituksista vähintään Eximiaa, hän saa koko kurssimaksun takaisin”, Leinonen kertoo.

WordDiven osakeantiin on mahdollista osallistua joukkorahoituspalvelu Invesdorin kautta. Minimisijoitus on 500 euroa, jolla sijoittaja saa viisi osaketta.

Lue lisää WordDivestä ja sen osakeannista Invesdorin sivuilta tästä.

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää SalkunRakentajan markkinointikumppanin sivuille linkkejä, joiden perusteella SalkunRakentaja-sivusto voi saada korvauksia.

1 kommentti

1 kommentti

  1. Kirsi Koskinen

    7.7.2017 at 08:47

    Hei, poikani Perttu Koskinensuoritti viime kesänä englannin worddive kurssin. Hän osallistui syksyn kirjoituksiin ja sai arvosanaksi C:n, joka oli arvosana joka oli vähintään todennäköinen ihan ilman teidän kurssiannekin. Ajattelin ettei vielä hae palautusta vaan odotetaan kun yrittää uudelleen keväällä 2017. Tällä kertaa tuloksena oli M, eli parannusta tuli. Välissä ei tosin lukenut englantia lainkaan. Ajattelin nyt hakea palutusta kun ei toisellakaan kerralla ihan E:tä tullut. Nyt luin sitten ehtonne ja ymmärrän kyllä miten voitte luvata palautus kun sen hakemiseen on todella lyhyt aika kirjoitusten jälkeen. Eli meidän tapauksessa sitä olisi ilmeisesti pitänyt hakea jo syksyn kirjoitusten jälkeen. Itse ajattelin että jos saa toisella kertaa E:n niin rahat pitäis rehellisyyden nimissä palauttaa. Kirjoituksiin osallistumismaksukin on alle kurssin hinnan, eli kannattaisi mokata ja saada rahat takaisin ja sitten toisella kertaa yritää tosissaan ja jäisi voitolle. Minusta ehtonne eivät ole reilut, olen todella pettynyt. Kurssista ei ollut hyötyä ja jäi tunne että palautusehdot on tehty niin että palautusta on vaikea hakea. Tulosten tulosta on juhliin vain toista viikkoa ja kova kiire kutsuissa ja järjestelyissä, siinä sitten pitäisi vielä ehtiä hakea palautusta. Varsin ovelaa….

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös