Sijoitusideat

Tässä FIM:n uudet osakesuosikit

Sijoituspalveluyhtiö FIM on päivittänyt uusimmat osakesuosikkinsa Helsingin pörssistä.

Suomen osakemarkkinan riskipreemio on pysytellyt keskimääräistä korkeammalla tasolla kurssien noususta huolimatta, FIM toteaa uusimmassa Sijoitussuositukset-raportissaan. Pientä laskua on kuitenkin nähty vuoden aikana. ´

Riskipreemiossa verrataan osakkeiden tuottomahdollisuuksia suhteessa korkotasoon. Mitä korkeampi riskipreemio, sitä houkuttelevampi on osakkeiden hintataso.

FIM:n mukaan riskipreemiot ovat laskeneet korkojen osalta, mutta osakkeiden osalta taso on edelleen suhteellisesti selvästi korkeammalla.

”Koska osakemarkkinoiden riskipreemio on edelleen keskimääräistä korkeammalla, nykyinen arvostus kestää huonoja uutisia yrityksiltä tai vaihtoehtoisesti korkotason nousua”, FIM toteaa.

FIM on valinnut osakesuosikkinsa viidellä kriteerillä, joita ovat: tekninen kuva, arvostus, suositukset, tulosyllätys ja teemat.

Amer Sports

Urheiluvälinevalmistaja on uusi yhtiö FIM:n listalla. Arvostuksessa sekä absoluuttinen että suhteellinen EV/EBIT ovat houkuttelevalla tasolla. Amer Sportsin analyytikkosuositukset ovat olleet nousussa ja yhtiön tuotto suhteessa riskiin on korkea. Myös osinkojen laatu on korkea.

Cramo

Konevuokraaja Cramo on ainoa listalla jatkava yhtiö. Cramo sai FIM:ltä pisteitä osakkeen arvostuksesta, suosituksista ja teemoista. Yhtiön tuotto suhteessa riskiin ja osinkojen laatu ovat korkealla tasolla.

Nordea

Korkea osinko ja tulosyllätys nostivat pankin pisteitä. Myös Nordean tuotto suhteessa riskiin ja osinkojen laatu ovat korkeita.

Sampo

Vakuutusyhtiö Sampo teki viime vuoden viimeisellä kvartaalilla hyvän tuloksen ja FIM:n mukaan se saattaa yllättää tänä vuonnakin positiivisesti. Sammon riskisyys on alhainen ja tuotto suhteessa riskiin on korkea.

Telia

Teleoperaattori Telia tarjoaa korkeaa osinkotuottoa, matalaa riskiä ja korkea tuottoa suhteessa riskiin.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös