Osakeanalyysit

Inderes nosti Huhtamäen suositusta

Huhtamäki osakekurssi osake pörssi

Kuluttajapakkauksia valmistavalla Huhtamäellä on kasvun eväät repussa.

Inderesin mukaan ruokapakkausten kysyntää tukevat kaikilla markkinoilla vahvat megatrendit ja toisaalta Huhtamäki on asemoitunut kasvuun hyvin. “Tätä taustaa vasten yhtiön yli 5 %:n vuosittaisen orgaanisen kasvun tavoite on kohtuullinen. Yhtiön vertailukelpoinen kasvu on myös yltänyt tavoitetason alarajalle viime vuosina”, analyysitalo toteaa aamukatsauksessaan.

Analyysitalon mukaan ruokapakkausmarkkinan hajanaisen rakenteen takia myös kasvun tehostaminen yrityskaupoilla on houkutteleva mahdollisuus Huhtamäelle. “Johto on myös hyödyntänyt tätä mahdollisuutta viime vuosina taitavasti, minkä takia luotamme ostojen luovan omistajaarvoa myös jatkossa. Siten yrityskauppakortti tukee positiivista suositusta.”

Huhtamäen vuosien 2017 ja 2018 P/E-luvut ovat Inderesin tulosennusteilla 17x ja 16x. “Lyhyellä tähtäimellä osake ei ole halpa, mutta pitkän tähtäimen vahvat tuloskasvuajurit houkuttavat jo varovaisiin ostoihin. Suhteellisesti osake on arvostettu noin linjaan verrokkiryhmän kanssa”, Inderes toteaa. Huhtamäki ansaitsee  kuitenkin kasvunäkymiensä ja markkinaasemansa ansiosta lievän preemion.

Inderes toistaa Huhtamäen tavoitehinnan 37,50 euroa. Suosituksen analyysitalo kuitenkin nosti lisää-tasolle aiemmalta vähennä-tasolta. Osakkeen tuotto-odotus alkaa vuoden tähtäimellä olla jo varovaisen houkutteleva, Inderes uskoo.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös