Yritysuutiset

Youtube-traileri sai Next Games -yhtiön osakkeen hurjaan kiitoon

Peliyhtiön julkaisema pelitraileri nosti osakekurssin ja arvostuskertoimet pilviin.

Peliyhtiön julkaisema pelitraileri nosti osakekurssin ja arvostuskertoimet pilviin.

Peliyhtiö Next Gamesin osakekurssi jatkoi hurjaa nousukiidossa osakekurssin noustessa 33 prosenttia. Kahdessä päivässä kurssinousua tuli 60 prosenttia.

Next Gamesin kurssinousu johtuu yhtiön YouTubessa julkaisemasta The Walking Dead: Our World -mobiilipelin trailerista. Trailerin mukaan peli tulee pian ladattavaksi sekä Applen App Store että Google Play -sovelluskauppoihin.

Next Games osakekurssi osakkeet pörssi sijoittaminen

Tuore peli hyödyntää lisättyä todellisuutta, ja se on joka hyödyntää lisäksi pelaajan sijaintitietoja. Peli on jatkoa Next Gamesin palkitulle The Walking Dead: No man’s Land -pelille.

Analyysitalo Inderesin mukaan The Walking Dead: Our World -peli on erittäin mielenkiintoinen julkaisu Next Gamesin kannalta.

”Lisättyä todellisuutta ja sijaintitietoja hyödyntävien pelien kategoriassa on vielä todella vähän varteenotettavia kilpailijoita. Pelillä on hyvät mahdollisuudet saada hyvin pelaajia, sillä The Walking Dead tv-sarja takaa näkyvyyden, jonka lisäksi aiemmalla NML-pelillä on olemassa oleva pelaajakunta. Onnistuessaan peli tarjoaa merkittävää potentiaalia Next Gamesin osakkeelle”, Inderesin analyytikko Atte Riikola toteaa Inderesin aamukatsauksessa.

Next Gamesin strategian mukainen tavoite julkaista vähintään yksi uusi mobiilipeli vuodessa ensi vuodesta alkaen näyttää etenevän erittäin hyvin. The Walking Dead: Our Worldin lisäksi yhtiöllä on kehitteillä Blade Runner 2049 -elokuvaan perustuva mobiilipeli sekä yksi peliprojekti, josta ei ole annettu vielä tarkempia tietoja.

”Suhtaudumme uuteen pelijulkaisuun Next Gamesin kannalta positiivisesti”, Riikola toteaa.

Next Games nousi First North 25 -indeksiin heinäkuussa. Yhtiön liikevaihto kasvoi tammi-kesäkuussa 52 prosenttia ja oli 19,5 miljoonaa euroa. Kannattavuus nousi 36 prosenttiin aiemmasta 16 prosentista.

Yhtiö on analyytikoiden suosikki. Kolmesta analyytikosta kaksi antaa yhtiölle ostosuosituksen ja yksi antaa lisää-suosituksen.

Kurssinousun myötä myös osakkeen arvostuskertoimet ovat nousseet korkeuksiin. Inderesin ensi vuoden tuloskohtaisilla ennusteilla laskettu P/E-kerroin on 338x ja EV/EBIT-kerroin on 195. Osake hinnoitellaan tällä hetkellä seitsemän kertaisesti yli taseen substanssiarvon.

Katso uuden The Walking Dead: Our World -mobiilipelin traileri tästä:

Kommentoi
Ylös
>