Sijoitusideat

Bitcoin-sivusto CCN: Etelä-Korean talous- ja strategiaministeriö ei puolla kryptovaluuttojen kieltoa

Etelä-Korean päätöksenteko vaikuttaa olevan sekaisin.

Eilen useat mediat, Salkunrakentaja mukaan lukien, kertoivat Etelä-Korean suunnittelemasta lakialoitteesta kryptovaluuttojen kieltämiseksi.

Oikeusministeri Park Sang-kin mukaan Etelä-Korealla on suunnitteilla lakialoite kryptovaluuttojen kieltämiseksi. Lausunnossaan Park Sang-ki kertoi, että ”Etelä-Korean oikeusministeriö harkitsee kryptovaluuttojen vaihtopisteiden kieltämistä hallitakseen kryptovaluuttoihin liittyvää maniaa ja spekulaatiota sijoittajien suojelemiseksi.”

Ongelmaksi näyttää nyt muodostuneen, että Etelä-Korean strategian ja talouden ministeriö on kuullut näistä suunnitelmista lehdistön kautta, kertoo CCN. Pehmeämmistä lausunnoista kertoo myös CNBC, jonka mukaan että Etelä-Korean talousministeri kertoo kiellon olevan oikeusministeriön ehdotus, joka vaatii parempaa koordinointia eri ministeriöiden välillä.

Strategian-ja talouden ministeriöllä on keskeinen osa maan kryptovaluuttojen sääntelyssä. Luettuaan lehdistä suunnitelmista kryptovaluuttojen kieltämisestä, on ministeriö antanut virallisen tiedotteen, jonka mukaan se ei jaa oikeusministerin kantaa kryptovaluuttojen kieltämisestä.

Lausunnon mukaan kryptovaluuttojen säätelyyn osallistuu keskuspankin, talousministeriön, ja oikeusministeriön lisäksi muitakin tahoja. Nämä tahot eivät ole tehneet päätöstä kryptovaluuttojen kieltämisestä.

Lausunnossa painotetaan, että strategia- ja talousministeriö ei jaa oikeusministeriön näkemystä mahdollisesta kryptovaluuttojen vaihtopisteiden kieltämisestä lailla.

Vaikuttaa siltä, että Etelä-Korean viranomaiset eivät ihan heti tule pääsemään yksimielisyyteen kryptovaluuttoihin liittyvistä kieltotoimista. Bitoiniin sijoittavilla voi olla edessään ostopäivä.

Coinmotion​ ​-​ ​SalkunRakentaja ​-​ ​yhteistyötarjous!

Coinmotionin​ ​kautta​ ​voit​ ​ostaa, myydä​ ​ja​ ​säilyttää​ ​bitcoineja​ ​turvallisesti.​ Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1% treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

 

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös