Talouden trendit

Buffett ei bitcoinista perusta

Maailman menestyksekkäämmäksi sijoittajaksi kuvatun Warren Buffettin mukaan kryptovaluutoilla tulee olemaan ikävä loppu.

Miljardöörisijoittaja Warren Buffett ja hänen pitkäaikainen kumppaninsa Charlie Munger eivät ikinä sijoittaisi kryptovaluuttoihin, kertoo the Guardian.

Keskiviikkona CNBC yhtiölle antamassaan haastattelussa Warren Buffett ennakoi, että huippusuositut kryptovaluutat tulevat putoamaan. Buffettin mukaan on lähes varmaa, että kryptovaluutoille on tulossa ikävä loppu.

Samoilla linjoilla oli myös Berkshire Hathawayn toinen avainhenkilö Charlie Munger, jonka mukaan Btcoinin räjähdysmäisesti kasvanut arvostus on kupla. Sijoittajat ovat Mungerin mukaan innoissaan, koska kurssit ovat tällä hetkellä koholla ja toisekseen koska kryptovaluutoilla on moderni kaiku. Charlie Munger ei kuitenkaan ole itse innostunut kryptovaluuttojen tuomista mahdollisuuksista.

Charlie Munger on ollut pitkäaikainen ja johdonmukainen kryptovaluuttojen kritisoija. Viime vuonna Munger luonnehti kryptovaluuttojen räjähdysmäistä kasvua täydeksi järjettömyydeksi.

Buffettilla on siis voimakas näkökanta kryptovaluuttoihin, mutta toisaalta Buffettkaan ei ole aina oikeassa. Berkshire Hathaway viimeisimmässä vuosikokouksessa Buffett sanoi missanneensa mahdollisuuden ostaa Amazonin osaketta. Kokouksen jälkeisessä haastattelussa Buffettilta kysyttiin miksei hän ole sijoittanut Amazoniin. Vastaus oli yksisanainen ja tyhjentävä ”tyhmyyttäni”.

Bitcoin on edelleen kryptovaluuttojen ylivertainen johtaja ja sen kasvava arvo on yksi tärkeimmistä kryptovaluuttojen markkina-arvon nostajista, mutta selvää on, että kaikki eivät bitcoiniin usko.

Coinmotion​ ​-​ ​SalkunRakentaja ​-​​yhteistyötarjous

Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun ja aloita kaupankäynti kryptovaluutoilla.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1% treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös