Uutiset

Etelä-Korea suunnittelee kryptovaluuttojen kieltoa, bitcoin laskussa

Epäilykset veronkierrosta on yksi peruste millä kryptovaluuttojen vaihtopisteiden toimintaan voidaan puuttua. 

Reutersin mukaan Etelä-Korean hallitus suunnittelee kryptovaluuttojen kaupankäynnin kieltämistä. Etelä-Korealla on keskeinen asema kryptovaluuttojen globaalille kysynnälle, joten kaupankäynnin kieltämisen seuraukset voisivat ulottua myös Etelä-Korean rajojen ulkopuolelle.

Oikeusministeri Park Sang-kin mukaan maan hallitus valmistelee lakiehdotusta kieltääkseen kaupankäynnin virtuaalisilla valuutoilla Etelä-Korean vaihtopisteissä. Samalla poliisi ja veroviranomaiset tekivät ratsioita paikallisiin vaihtopisteisiin ja perustaen toimensa syytöksiin verojen kierrosta.

Lakiehdotuksen laatimisen jälkeen, läpimeno tarvitsisi taakseen äänienemmistön, ja koko prosessi voi viedä kuukausia tai jopa vuosia. Nyt on siis kyseessä suunnitelma, joka ei välttämättä mene läpi ja jonka toteuttamiseen menee vielä aikaa.

Etelä-Korean vaihtopisteissä bitcoinin arvo tipahti välittömästi ministerin kommenttien jälkeen 21 prosenttia. Mielenkiintoista on, että bitcoinista maksetaan Etelä-koreassa huomattavasti korkeampaa hintaa kuin muualla maailmassa.

Tätä kirjoittaessa bitcoinin dollarihinta on kuitenkin laskenut ainoastaan 7,35 prosenttia 13 794 dollariin.

Kryptovaluuttojen 700 miljardin dollarin markkina-arvo ylittyi keskiviikkona 3.1 Viimeksi kryptovaluuttojen markkina-arvo oli ennätyksellisen korkealla joulukuun lopussa, jolloin markkina-arvo rikkoi 650 miljardia dollaria. Markkina-arvo on kasvanut muutamissa viikoissa yli 100 miljardia dollaria ja tällä hetkellä markkina-arvo on jo yli 780 miljardia dollaria.

Bitcoin on edelleen kryptovaluuttojen ylivertainen johtaja ja sen kasvava arvo on yksi tärkeimmistä kryptovaluuttojen markkina-arvon nostajista.

Coinmotion​ ​-​ ​SalkunRakentaja ​-​ ​yhteistyötarjous!

Coinmotionin​ ​kautta​ ​voit​ ​ostaa, myydä​ ​ja​ ​säilyttää​ ​bitcoineja​ ​turvallisesti.​ Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1% treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

 

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös