Arvo-osakkeet

Handelsbanken: Osta SSAB:n osakkeita

SSAB teräsyhtiö osake osakekurssi pörssi sijoittaminen

Teräsyhtiö SSAB saa pankilta ostosuosituksen.

Handelsbankenin näkemys teräsyhtiöstä on optimistinen.

“Väitämme, että selvästi markkinoiden konsensusta korkeampien tuottoennusteidemme toteutuminen vuosina 2018 – 19 vaikuttaa yhä todennäköisemmältä, kun SSAB:n alakohtaiset ja makrotaloudelliset luvut tarjoavat näkemykselle tukea”, pankki toteaa aamukatsauksessaan.

Pankki odottaa SSAB:n yltäneen viime vuoden viimeisellä vuosineljänneksellä ennusteisiin ja tarjoavan tulosjulkistuksen yhteydessä positiivisen näkymän tulevaan, mikä johtaa markkinoilla ennusteiden nostoon.

“Kausiluonteisista haasteista ja suunnitelluista huoltokustannusten kirjaamisesta huolimatta odotamme vahvoja lukuja Q4:ltä. Erikoisterästoiminnoilla on parasta divisioonatason kehitystä hyvän operatiivisen tilanteen ja volyymien nousun johdosta.”

Handelsbanken säilyttää SSAB:n vahvasta kurssinoususta huolimatta ostosuosituksen ja tavoitehinnan ennallaan. Osakkeen tavoitehinta on 5,4 euroa.

Teräsyhtiön kurssi on noussut vuodessa lähes 40 prosenttia, minkä seurauksena osakkeen arvostustasokin on noussut. 12 kuukauden toteutuneella osakekohtaisella tuloksella laskettu P/E-kerroin yli 24x. Toisaalta taseperusteinen P/B-kerroin on vain 0,94x, mitä selittänee alhainen, 3,9 prosentin oman pääoman tuotto.

Analyytikoiden suositukset ovat varsin hajallaan. Thomson Reuters -tietokannan mukaan 20 analyytikosta kuusi antaa ostosuosituksen, kolme lisää-suosituksen, kahdeksan antaa pidä-suosituksen, yksi suosittaa vähentämään ja kaksi suosittaa myymään.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös