Asunnot ja kiinteistöt

Suomen kalleimmissa myytävissä asunnoissa tilaa riittää

Suomen asuntomarkkinoilla on tällä hetkellä myynnissä neljä asuntoa, joiden pyyntihinta on vähintään viisi miljoonaa euroa.

Etuovi.comin myytävistä asunnoista löytyy neljä yli viiden miljoonan asuntoa. Helsingissä asunnot ovat tunnetusti arvossaan ja kolme näistä asunnoista sijaitseekin pääkaupungissa. Yksi sijaitsee kuitenkin varsin yllättävällä paikkakunnalla, Päijät-Hämeen Hollolassa.

Tässä ovat neljä kalleinta myytävää asuntoa Suomessa tällä hetkellä.

1. Lauttasaari, Helsinki

Kovimman pyyntihinnan asunto on ollut myynnissä jo pitkään. Länsi-Helsingin lauttasaaressa on myynnissä 590 neliön hulppea merenranta-asunto, jonka pyyntihinta on huimat 9,5 miljoonaa euroa.

Omalla kiinteistöllä on omat vesialueet merinäköalalla. Arkkitehti Viljo Revellin 1950-luvulla suunnittelema asunto on täysin perussaneerattu vuosina 1999 – 2001. Taloa on lisäksi uudistettu ja modernisoitu laajasti vuosina 2007 – 2013. Tontti on 3225 neliötä. Pihalla on uima-allas. Omaa rantaviivaa on noin 70 metriä hiekkarantoineen.

2. Kulosaari, Helsinki

Kulosaaressa on myynnissä merenrantahuvila, jossa tilaa on 350 neliötä. Asunto on rakenteilla oleva uudiskohde.

 

3. Kaskisaari, Helsinki

Helsingin Kaskisaaressa on myynnissä 560 neliön Villa Idman -niminen kaupunkihuvila rantatontilla. Huoneita on kahdeksan ja rakennusvuosi on 1947.

Huvilassa on kaksi maanpäällistä kerrosta ja kellarikerros. Sisääntulokerroksen sijaitsevat avarat oleskelutilat, aula, ruokasali, kirjasto ja saunaosasto. Yläkerrassa sijaitsee makuuhuoneet, arkiolohuone ja väljää oleskelutilaa. Pohjakerroksesta löytyy viinikellari, erillinen yksiö, tekniset tilat ja runsaasti varastotilaa.

Villa Idmanin laaja pihapuisto rajoittuu omaan rantaan, jossa on venelaituri ja poijut.

4. Kukkila, Hollola

Villa Anna on vuonna 1990 rakennettu 620 neliön huvila Hollolassa.

Yhteensä neliöitä on noin 900 ja myytävään kokonaisuuteen kuuluu 250 neliön vierashuvila, 90 neliön ateljeetalo, rantasauna, erillinen kolmen auton autotalli, ja muita pienempiä rakennelmia. Rakennukset on sijoitettu väljästi niemelle ja kaarisillalla yhdistetylle saarelle. Omaa rantaviivaa länteen ja itään on yli kilometri.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös