Strategiat

Sijoitatko tavoitteellisesti?

– KAUPALLINEN YHTEISTYÖ –

Tunnetko nämä sijoittajatyypit?

Tyyppi A hakee kuumia osakevinkkejä, jännitystä, ja pähkii miten kokonaisuuden kannalta mitättömiin uutisiin tulisi reagoida. Tyyppi B taas miettii rauhassa tavoitteitaan ja pohtii ajan kanssa, miten rakentaa polku kohti tavoitteiden toteutumista.

Kumpi stressaa enemmän ja kumman luulet olevan vuosikymmenten sijoitustaipaleella tyytyväisempi, onnellisempi? Kumpi saavuttaa konkreettiset tavoitteensa?

Mitä syvemmälle asiaa pohtii, sitä selkeämmäksi ero käy. Siinä missä tyyppi A tavoittelee nopeasti eri tavoin lisätuottoja, ajattelee B-tyypin sijoittaja täysin eri tavoin. Ajatustavoissa ja suhtautumisessa vaurastumiseen on selkeä ero.

Evli realistisia unelmia banneri sijoittaminen

Tavoitteellinen sijoittaminen jo sinänsä hyötyy laajasta hajautuksesta, yritysten kasvusta ja niiden maksamista osingoista ajan kanssa, eikä ole riippuvainen hetkellisestä markkinakehityksestä. Tärkeintä on sijoittamisen päämäärä.

Jos sijoittaja pystyy kirkastamaan itselleen omat sijoitustavoitteensa ja päämääränsä, on nykyään mahdollista laskea myös skenaarioanalyysin avulla tavoitteiden toteutumistodennäköisyydet.

Sijoittamisen tavoitteellisuus mielessämme rakensimme Evli Digitalin. Se on veloitukseton työkalu, joka auttaa rakentamaan tavoitteittesi mukaisen sijoitussalkun. Helppoa, mutta tehokasta.

Tutustu, kokeile itse ja nosta sijoitusosaamisesi seuraavalle tasolle.

Petre Pomell, Evli Pankin sijoitusasiantuntija ja markkinointijohtaja

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös