Sijoitusuutiset

Helsingin Pörssitalo avasi ovensa piensijoittajille

Maanantaina 27.8.2018 vietettiin Pörssitalossa Nasdaq Helsingin avoimia ovia. Tapahtuman järjestämisessä oli mukana useita pörssiyhtiöitä.

Useampi sata vierasta oli maanantaina löytänyt tiensä Nasdaq Helsingin järjestämiin avoimiin oviin. Jo etukäteen täyteen bookatussa tapahtumassa oli paljon ohjelmaa niin kokeneille kuin myös tuoreille piensijoittajille.

Tapahtuma oli järjestyksessään kuudes ja se pidettiin Fabianinkadulla sijaitsevassa Pörssitalossa.

Nasdaq Helsingin toimitusjohtaja Henrik Husman avasi tapahtuman kertaamalla erilaisia Helsingin pörssin avainlukuja. Esityksessä käytiin läpi niin uusien listautujien määriä kuin myös historiallisia tuottoja. Husmanin mukaan Helsingin pörssi on tarjonnut historiallisesti katsoen maailman parhaimman tuoton voittaen niukasti Tukholman pörssin.

Ohjelma jatkui Husmanin vetämällä paneelikeskustelulla, jossa lauteille nousi Cityconin, Cramon, Uponorin ja Yleiselektroniikan edustajia. Paneelin teemana oli kaikkia yhtiöitä yhdistänyt 30 vuoden mittainen pörssitaival. Keskusteluissa muisteltiin menneitä ja verrattiin vuoden 1988 tunnelmia tähän päivään.

Paneelikeskustelun jälkeen piensijoittajat hajaantuivat omille teilleen ympäri Pörssitaloa. Pörssisali, Pörssiravintola ja peilisali tarjosivat kaikki erilaista ohjelmaa.

Äänessä olivat niin listautumista aikovat kuin myös jo listautuneet yhtiöt, sekä erilaiset pankit. Avoimissa ovissa oli tänä vuonna mukana noin 15 erilaista yhtiötä.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös