Oma talous

Miten rikkaat ja menestyneet ihmiset aloittavat päivänsä?

Menestyneillä ihmisillä on erilaisia aamurutiineja, joilla he keräävät energiaa päivän koitoksiin. Lue millä tavoin Oprah Winfrey, Warren Buffet ja Mark Cuban aloittavat päivänsä.

Mitä aamurutiineja sinulla on? Tiesitkö, että aamuilla voi olla paljonkin merkitystä? Se millä tavalla aloitat päiväsi määrittelee koko loppupäivän suunnan.

Mitkä tahansa sinun aamurutiinisi ovat, pidä huoli, että aloitat päiväsi positiivisella sävyllä. Entrepreneur listaa huippumenestyjien aamurutiineja, joista kannattaa ottaa mallia.

Oprah Winfrey

Mediamoguli Oprah Winfrey on yksi monista, jotka aloittavat päivänsä meditoimalla. Winfrey herää ennen auringonnousua ja ottaa aikaa vain itselleen.

Oprah haastoi monia tuhansia ihmisiä meditoimaan Deepak Chopran kanssa järjestämällä 21-päiväisen meditaatiohaasteen.

Mark Cuban

Liikemies Mark Cuban kertoo pitävänsä aamurutiininsa hyvin yksinkertaisena. Hän lähtee töihin suoraan ilman sen kummempia rutiineja. Cuban kertoo, että liiketoiminta on hänen tapansa meditoida ja menestys on sitä, että herää hymy kasvoillaan joka aamu.

Barack Obama

Kun Barack Obama oli Yhdysvaltojen presidentti hän heräsi aikaisin aamulla valmistuakseen tulevaa päivää varten. Barack nukkui öisin vain viisi tuntia ja urheili joka aamu 45 minuuttia.

Richard Branson

Virgin Groupin perustaja kertoo olevansa aamuvirkku. Branson kertoo heräävänsä joka aamu kello 05.00, jotta hän voi urheilla ja viettää aikaa perheensä parissa.

Warren Buffett

Maailman menestyneimpänä sijoittajana pidetty Warren aloittaa päivänsä lukemalla. Hänen sanotaan lukevan jopa 80 prosenttia päivästään. Buffett suosittelee lukemaan 500 sivua päivässä!

Queen Elisabeth II

Iso-Britannian kuningatar Elizabeth kertoo heräävänsä joka aamu puoli kahdeksan, jolloin hän nauttii kupillisen teetä ja keksejä. Samalla kuningatar lukee sanomalehteä ja kuuntelee radiota.

Tim Ferriss

4 tunnin työviikko -kirjan kirjoittaja Ferriss aloittaa aamunsa petaamalla sängyn, meditoimalla 20 minuuttia ja tekemällä venytyksiä. Sen jälkeen hän juo mustaa teetä ja kirjoittaa ajatuksiaan ylös päivyriin.

Kevin O’Leary

Leijonien luoja -sarjasta tuttu O’Leary herää aikaisin aamulla kello 05.45. Hän aloittaa aamunsa tarkistamalla Aasian ja Euroopan obligaatiomarkkinat, jonka jälkeen hän urheilee ja katsoo talousaiheisia ohjelmia TV:stä.

Tony Robbins

Yrittäjä ja kirjailija Tony Robbins varaa itselleen ainakin 10 minuuttia joka aamu. Hän aloittaa aamunsa ajattelemalla asioita, joista hän on kiitollinen. Sen jälkeen hän rukoilee ystäviensä ja perheensä puolesta ja visualisoi, mitä hän haluaa päivän aikana saavuttaa.

Arianna Huffington

Yksi The Huffington Post -lehden perustajista kertoo tuotteliaan päivän alkavan sillä, että ottaa aamuisin aikaa itselleen. Arianna paljastaa, ettei missään nimessä aloita päiväänsä katsomalla älypuhelinta. Sen sijaan, Huffington tekee aamuisin joogaa hengitysharjoitusten lomassa. Hän harjoittaa myös kiitollisuutta ja asettaa rauhassa tulevan päivän tavoitteet.

Jack Dorsey

Twitterin ja Squaren perustaja Dorsey aloittaa päivänsä aikaisin aamulla. Hän herää joka aamu kello 5.30, meditoi ja juoksee noin 10 kilometrin lenkin.

Lue myös: Luo itsellesi hyvät aamurutiinit ja voi paremmin.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös