Kumppaniblogit

Toisen vuosineljänneksen tulosennusteet

Talousmentorin, Piksun ja Sergion yhteistyönä on jälleen tuotettu valittuja Helsingin pörssin yhtiöitä koskevia tulosennusteita.

Lisätietoja näistä ennusteista ja niiden tuottamisesta on luettavissa aikaisemmasta artikkelista.

Ennusteissa yksikkö on miljoonaa €, poislukien vuoden 2019 tuloksesta maksettava osinko, joka on ilmoitettu euroina osaketta kohden. Hoivatilojen ja Heeroksen osalta q2/19e sarakkeissa olevat luvut sisältävät koko ensimmäisen vuosipuoliskon 1h19.

Näistä yhtiöistä kaksi raportoi tuloksensa tänään 8.7.2019 alkavalla viikolla. 15.7. alkava viikko on tuloskauden kiireisin: silloin tuloksensa raportoi parikymmentä yllämainittua yhtiötä. Ennusteiden tuottamisessa käytettyjä lähtötietoja: Talousmentor , Piksu (Analyysit/Suomiosakkeet ja Timon OMXH-lista) ja Sergio. Laajempia ennusteita valituista yhtiöistä löytyy twitteristä (@PiksuMedia). Ennusteet koskevat pääsääntöisesti raportoituja lukuja vaikka yhtiön oma tavoitteenasetanta koskisi oikaistuja lukuja tai vaikka analyytikkojen enemmistö ennustaisi oikaistuja lukua. Esimerkiksi Cityconin ja Nokian tapauksessa tälläinen raportoitujen ja oikaistujen lukujen ero on usein ollut merkittävä.

Ylläolevat ennusteet on tuotettu kesäkuun 2019 aikana. Sen jälkeen annettuja yhtiöden tulosten ennakkotietoja, kuten mahdollisia tulosvaroituksia ei välttämättä ole huomioitu listan tiedoissa. Ennusteet eivät ole sijoitussuosituksia, eikä niitä pidä sellaiseksi tulkita. Listan tuottamisessa mukana olevilla tahoilla on sijoituksia useissa listalla mainituissa yhtiöissä. Mikään näistä positioista ei kuitenkaan tällähetkellä ylitä 0,5 prosenttia yrityksen osakemäärästä.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös