Rahastotietoa

Varainhoitoyhtiöltä uusi vastuullinen kehittyvien markkinoiden lainojen rahasto

Varainhoitoyhtiöltä uusi vastuullinen kehittyvien markkinoiden lainojen rahasto

Rahasto sijoittaa kehittyvien markkinoiden kovan ja paikallisen valuutan joukkolainoihin.

Rahaston tuottotavoite on on haastava. Se tavoittelee tuottoa, joka on kulujen jälkeen yli kaksi prosenttia yli räätälöidyn vertailuindeksin. Vertailuindeksissä on puolet JP Morgan ESG GBI-EM Global Diversified -indeksiä ja puolet JP Morgan ESG EMBI Global Diversified -indeksiä.

Rahastonhoitajana on Mary-Therese Barton, kehittyvien markkinoiden lainatiimin vetäjä. Hänellä on apunaan 21 asiantuntijan tiimi Lontoossa ja Singaporessa. Vaikka Pictet on hallinnoinut erillisiä yhdistelmätilejä vuodesta 2010, strategiaa tarjotaan nyt ensimmäistä kertaa UCITS-rahastona, jonka kotipaikka on Luxemburg.

Vahvistaakseen kehittyvien talouksien ESG-analyysejaan, tiimi on ryhtynyt yhteistyöhön EMpowerin kanssa, joka on kehittyviin markkinoihin keskittyvä voittoa tavoittelematon säätiö. EMpowerin näkemykset ja verkosto integroidaan Pictet Asset Managementin omiin sijoituskäsityksiin etenkin maissa, joissa on ohjelmia myönteisen sosiaalisen kehityksen aikaansaamiseksi. Tavoitteena on helpottaa vuorovaikutusta poliittisten instituutioiden ja keskuspankkien kanssa.

Pictet-Sustainable Emerging Debt Blend -rahasto tarjoaa päivittäistä likvideettiä ja hinnoittelua. Rahasto on rekisteröity myytäväksi Suomessa.

“Vastuullisen kehittyvien markkinoiden lainojen rahasto on looginen askel vastuullisten rahastojen valikoimamme kehittämisessä”, toteaa korkotuotteiden sijoitusjohtaja Raymond Sagayam.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös