Markkinakommentit

Ovatko osakkeet yliarvostettuja? Näin vastaavat treidaajat

Traders’ Clubin jaksossa analysoidaan Tuomas Tuominen ja Jukka Lepikkö pohtivat makrotilannetta sekä osakemarkkinoiden arvostustasoja.

Painuuko maailmantalous taantumaan vuonna 2020 ja kuinka se vaikuttaisi osakkeisiin? Lepikkö esittelee myös Warren Buffettin lempi-indikaattorin osakemarkkinan arvostustason analysointiin.

Onko osakemarkkinoilla jo hintakupla? Pelkästään Microsoftin ja Applen yhteenlaskettu markkina-arvo on nyt suurempi kuin Saksan koko osakemarkkinan tai Russell 2000 -small cap indeksin markkina-arvo. Mitä tästä voi päätellä?

Jaksossa treidaajat ennakoivat myös tulevaa kurssikehitystä teknisen analyysin näkökulmasta. Millaisia signaaleja markkina antaa tulevasta?

Nordnet Trader’s Club on videosarja, jossa treidaajat seuraavat markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoivat mennyttä ja ennakoidaan tulevaa.

Traders’ Clubissa opetetaan kaikki oleellinen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista ja esimerkiksi kaupankäyntityökaluista. Lisäksi siinä perehdytään tekniseen analyysiin, jonka avulla pyritään parantamaan mahdollisuuksia ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös