KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Näin tehdään kryptovaluuttasijoitus – videolla asiantuntija opastaa tilin avaamiseen ja ensimmäiseen sijoitukseen

Videolla Pessi Peura opastaa, kuinka tili avataan ja miten sijoittaja pääsee ostamaan kryptovaluuttoja.

Tilin avaamiseksi sijoittaja tulee rekisteröityä Coinmotionin palveluun. Sen voi tehdä rekisteröitymissivulla.

Tämä jälkeen pystyt kirjautumaan tilillesi valitsemallasi sähköpostilla, salasanalla ja sähköpostiin tulleella vahvistuskoodilla. Ennen kuin pystyt tekemään talletuksia tai ostoja sinun tulee täyttää asiakastietokysely ja tunnistautua. Asiakastietokyselyn aluksi kysytään nimitiedot ja puhelinnumero. Puhelinnumero tulee vahvistaa tekstiviestillä, joka tulee puhelimeesi.

Sen jälkeen pääset täyttämään muita tietoja, joita on henkilötiedot, ammatilliset tiedot, varojen alkuperä ja tulotaso. Näitä kysytään siksi, että Coinmotionnilla on velvollisuus tuntea asiakas. Sen jälkeen sinun tulee arvioida tilillesi sisään tulevien ja ulos lähtevien kryptovaluuttojen määriä. Lopuksi vielä kysytään sijoitustaustastasi, osaamisesta ja poliittisista sidonnaisuuksista. Meillä on velvollisuus tuntea asiakkaamme ja siksi kysymme nämä kysymykset. Tämän jälkeen sinun tulee vahvistaa henkilöllisyytesi.

Kun olet vahvistanut henkilöllisyytesi, pääset vihdoin tekemään talletuksia.

Talletuksien tekemiseen on tarjolla myös useampi vaihtoehto: S-Pankin välittömät talletukset, pankki- ja luottokorttitalletukset, tilisiirto ja myöhemmässä vaiheessa asiakkuutta voit tehdä talletuksia Paytrailin kautta. Varojen siirto saattaa kestää yhden pankkipäivän ajan, joskus varat siirtyvät saman päivän aikana.

Kun varat ovat siirtyneet tilillesi, pääset vihdoin tekemään kryptovaluuttaostoja. Sinun tulee siirtyä kaupankäynti-välilehdelle. Siellä pääset valitsemaan, mitä kryptovaluuttaa haluat ostaa ja millä summalla. Kun olet tehnyt oston, valuutta siirtyy lompakkoosi. Lompakkoni-välilehdeltä pääset tarkastelemaan varojasi.

Jos menee sormi suuhun prosessin aikana, niin ota rohkeasti yhteys meihin. Usein kysytyt kysymykset löytyvät täältä.

Coinmotion​ ​-​ ​SalkunRakentaja ​-​​yhteistyötarjous

Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun ja aloita kaupankäynti kryptovaluutoilla.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1% treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös