Asunnot ja kiinteistöt

Mitä jos uudiskohdesijoitusasunnon verosuunnittelumahdollisuus poistuu?

Juuri nyt näyttää siltä, että todennäköisyys uudiskohdeasuntojen verosuunnittelumahdollisuuden poistamisesta on korkeampi kuin koskaan.

Kun seuraa päättäjien ajattelua valtamedian välityksellä uudiskohteiden taloyhtiölainan verosuunnittelumahdollisuuden poistamista kohtaan, jälleen kerran ei voi välttyä hiljaiselta kysymykseltä, ovatko päättäjämme hölmöjä vai pahoja. Itse olen kaiken poliittisen toiminnan ulkopuolella enkä tunne näiden ihmisten ajattelua, joka johtaa aina samaan lopputulokseen, etten lopulta osaa vastata omaan kysymykseeni korvieni välissä.

Asuntosijoittajan kannalta vastauksella ei ole mitään merkitystä, koska sille ei voi mitään. Juuri nyt näyttää siltä, että todennäköisyys uudiskohdeasuntojen verosuunnittelumahdollisuuden poistamisesta on korkeampi kuin koskaan. Ainoa asia, mitä asuntosijoittaja voi tehdä, on miettiä, miten sopeutua tällaiseen mahdollisuuteen.

Käyn tällä videolla läpi omia ajatuksiani siitä, mitä tällainen muutos tarkottaisi käytännössä.

Tutustu myös näihin:

Ostan asuntoja – Podcast
Ostan asuntoja – Youtube

1 kommentti
  • Sceptic sanoo:

    Sano suoraan veroetu. Mielestäni tulee poistaa. Mahdollistaa pitkään vuokratulot verottomasti.

  • Ylös
    >