Sijoitusuutiset

Tämä ei yllätä: Inderesin listautumisanti ylimerkittiin

Analyysitalo Inderesin listautumisanti on ylimerkitty ja merkintäaika keskeytetty.

Inderesin listautumisanti on ylimerkitty yleisöannin sekä henkilöstöannin osalta, minkä johdosta yhtiön hallitus on päättänyt listautumisannin merkintäajan keskeyttämisestä listautumisannin ehtojen mukaisesti ensimmäisenä mahdollisena ajankohtana 5.10.2021.

Yhtiön hallitus päättää listautumisannin toteuttamisesta, tarjottavien osakkeiden lopullisesta määrästä, tarjottavien osakkeiden lopullisen määrän jakautumisesta yleisöannin ja henkilöstöannin välillä sekä listautumisannissa annettujen merkintäsitoumusten hyväksymisestä kokonaan tai osittain arviolta 6.10.2021 listautumisannin ehtojen mukaisesti.

Inderes tiedottaa listautumisannin lopullisesta tuloksesta arviolta 6.10.2021.

Listautumisen ylimerkintä ei yllätä, sillä Inderesin listautumista on odotettu pitkään ja listautumisanti on saanut paljon myönteistä julkisuutta esimerkiksi sijoitusaiheisissa sosiaalisen median keskusteluissa.

Kaupankäynnin Inderesin osakkeilla odotetaan alkavan arviolta 15.10.2021.

Inderesillä on asiakkaana yli 150 pörssiyhtiötä ja sen sijoittajayhteisöön kuuluu yli 64 000 aktiivista osakesijoittamisesta kiinnostunutta jäsentä.

Inderesin pörssiyhtiöille tarjottavia päätuotealueita ovat analyysipalvelut, virtuaalitapahtumat sekä IR-ratkaisut. Yhtiö pitää keskeisimpänä kilpailuetunaan sen organisaation kykyä yhdistää ratkaisuissaan asiantuntijapalvelu, oma teknologia-alusta sekä jakelu sijoittajayhteisöön.

Inderes on osannut hyödyntää liiketoiminnassaan Suomessa tapahtuneen kasvavan sijoitusinnostuksen. Kasvu on ollut vauhdikasta, mutta samalla myös kannattavaa.

Vuonna 2020 Inderesin liikevaihto kasvoi 76 prosenttia edellisvuodesta ja oli 8,7 miljoonaa euroa. Kasvua vauhditti etenkin Flik-konsernin hankkiminen yritysostolla. EBITA-liikevoitto kasvoi viime vuonna 96 prosenttia ja oli 1,7 miljoonaa euroa. Vuonna 2021 Inderes odottaa liikevaihdon nousevan jo 11,6–12,3 miljoonaan euroon ja EBITA-liikevoiton 2,1–2,6 miljoonaan euroon.

Inderesin strategian taloudellisena tavoitteena on ylläpitää 30–50 prosentin vuotuista liikevaihdon kasvuprosentin ja kannattavuuden yhteissummaa markkinasyklistä riippumatta.

Listautumisannissa kerättävän pääoman on tarkoitus antaa Inderesille liikkumavaraa seuraaviin panostuksiin: laajentuminen uusiin kohdemarkkinoita laajentaviin palveluihin, yritysostot, omien teknologia-alustojen tuotekehitys sekä Inderes-yhteisölle kehitettävät palvelut.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös