Tiedotteet

Tecnotree voitti yhden suurimmista digitaalisista transformaatioprojekteista arvoltaan 10,4 miljoonaa dollaria

Yksi suurimmista teleoperaattoriryhmittymistä Lähi-itä ja Afrikan alueella (MEA) on valinnut Tecnotreen Digital BSS -tuoteperheen täyden tuotetarjonnan (digitaalinen laskutus ja veloitus) sen digitaaliseksi tuoteperheeksi.

Tämän toimitussopimuksen mukaisesti Tecnotree toimittaa kattavan valikoiman BSS tuoteperheen tuotteita ja tukipalveluita, joiden kokonaisarvo on noin 10,4 miljoonaa dollaria. Toimitus pitää sisällään Digital Customer, Digital Billing ja Digital Convergent Charging -ratkaisut. Tässä projektissa vaihdetaan asiakkaan vanhat järjestelmät täysin digitaaliseksi, ja 5G-valmiiksi kokonaisuudeksi. Tecnotree arvioi varsinaisen toimitusprojektin lisenssitoimituksineen tapahtuvan vuoden sisällä, jonka jälkeen sopimus jatkuu viiden vuoden tukipalvelusopimuksena.

Tecnotree on saanut tilauksia samalta ryhmittymältä viime vuonna ja voi saada lisää tilauksia myös sen muille operaattoreille tai liiketoimialoille tulevaisuudessa.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös