Yritysuutiset

Nokia julkisti uuden Lumia 625-älypuhelimen

Lähde: Nokia Oyj

Lähde: Nokia Oyj

Nokia teki sen mitä siltä osattiin varovaisesti jo odottaa – yhtiö julkisti uuden edullisemman hintaluokan Lumia-puhelimen.

Nokia kertoi tiedotteessaan julkistaneensa uuden Nokia Lumia 625-älypuhelimen. Laitteen suositushinta on 220 euroa, ja sen arvioidaan tulevan myyntiin vielä kuluvan vuosineljänneksen aikana Kiinassa, valikoiduilla markkinoilla Euroopassa, Tyynenmeren ja Aasian alueella, Intiassa, Lähi-idän ja Afrikan alueella, sekä Latinalaisessa Amerikassa, Nokia kertoo tiedotteessaan.

Uusi halvempi Lumia tulee markkinoille kreivin aikaan. Yhtiön hieman aiemmin julkistamaa Lumia 1020 –lippulaivapuhelinta on jo  ehditty kritisoida liian kalliiksi.

Nokia Lumia 625 tuo Nokian mukaan edullisempaan hintaluokkaan lippulaiva-Lumioista tuttuja huippuominaisuuksia, muun muassa Nokia Smart Cameran ja Nokia Elävä kuva -toiminnan hauskempaa kuvausta varten, sekä luonnollisesti täyden Windows Phone 8 -käyttäjäkokemuksen uudella Lumia Amber-ohjelmistopäivityksellä terästettynä.

Keskeisin ominaisuus on kuitenkin uuden Lumian suuri näyttö, joka on suurempi yhdessäkään Nokian aikaisemmin julkaisemassa puhelimessa.

“Nokia Lumia 625:ssa on Lumia-tuoteperheen suurin näyttö, ja siksi se on täydellinen esimerkki siitä, miten Nokia tuo johtavia innovaatioita ja huippuluokan käyttäjäkokemuksen kaikkiin hintaluokkiin”, sanoo Nokian Smart Devices -yksikön johtaja Jo Harlow.

Laite tulee saataville viidessä, kirkkaassa värissä; oranssi, keltainen, kirkkaan vihreä, musta ja valkoinen. Puhelimen ulkonäköä voi muuttaa kätevästi vaihtokuorien avulla.

Katso kuvat uudesta Lumia 625 –puhelimesta tästä.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös