luokittelematon

Innofactor asetti kovat kasvutavoitteet

InnofactorMicrosoft-ratkaisujen ohjelmistotoimittaja Innofactor on asettanut kovat kasvu- ja tulostavoitteet uudessa strategiassaan.

Yhtiö kertoo pörssitiedotteessaan pyrkivänsä aktiivisesti laajentamaan toimintaansa Pohjoismaissa, mikä voi tapahtua sekä orgaanisen kasvun että yritysjärjestelyjen kautta. Innofactorin visiona on olla Pohjoismaiden ykköstoimittaja Microsoft-pohjaisissa ratkaisuissa.

Yhtiön pitkän tähtäimen taloudellisena tavoitteena saavuttaa keskimäärin 25–35 prosentin vuosittainen kasvu vuosina 2014–2017 orgaanisen kasvun ja yritysjärjestelyjen avulla.

Kannattavuustavoitteena on saavuttaa yli 10 prosentin käyttökate (EBITDA) jokaisena vuonna 2014–2017.

Kaiken kukkuraksi yhtiö aikoo kasvaa ilman että kasvu syö liikaa käyttöpääomaa ja tulorahoitusta. Yhtiö aikoo pitää kassavirran positiivisena ja turvata kaikissa tilanteissa rahoituksellinen vakavaraisuuden.

Innofactor on jo aiemmin nostanut kasvutavoitteitaan. Yhtiö arvioi vuoden 2013 liikevaihdon olevan noin 34–37 miljoonaa euroa (2012: 18,8 miljoonaa euroa). Liiketuloksen ennen poistoja ja mahdollisia arvonalentumisia (EBITDA) arvioidaan vuonna 2013 olevan noin 3–5 miljoonaa euroa (2012: 1,2 miljoonaa euroa).

Aiemmin yhtiö on arvioinut vuoden 2013 liikevaihdon olevan noin 24 miljoonaa euroa ja liiketuloksen ennen poistoja ja mahdollisia arvonalentumisia (EBITDA) olevan noin 2 miljoonaa euroa.

Kommentoi
Ylös
>