Indikaattorit

Karuja talouslukuja syyskuussa

taantumaTilastokeskus julkisti tänään kolme taloustilastoa syyskuulta, jotka eivät osoita merkkejä talouden elpymisestä.

Tilastokeskuksen tietojen mukaan tammi–syyskuussa 2013 pantiin vireille 2 419 konkurssia, mikä on 141 konkurssia. Vireille pantuja konkursseja on 6,2 prosenttia enemmän kuin vastaavana ajankohtana vuotta aiemmin.

Henkilökunnan määrä kaikissa konkurssiin haetuissa yrityksissä oli kaikkiaan 12 712, mikä on 18,5 prosenttia enemmän kuin vastaavana ajankohtana vuotta aiemmin.

Teollisuudesta saatiin myös ikäviä uutisia syyskuulta.

Teollisuuden uusien tilausten arvo oli Tilastokeskuksen mukaan vuoden 2013 syyskuussa 3,3 prosenttia pienempi kuin vuotta aikaisemmin. Tammi-syyskuussa tilaukset vähenivät 6,1 prosenttia vuoden takaisesta.

Koko teollisuuden tuotanto oli puolestaan vuoden 2013 syyskuussa 1,7 prosenttia pienempi kuin vuoden 2012 syyskuussa. Tammi-syyskuussa teollisuustuotanto väheni 4,2 prosenttia vuoden takaisesta.

Click to comment

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä (artikkeleita ja mainosbannereita), ja sivusto voi saada ko. sisällöistä julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
x x
Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Sisällöntuottajaksi
Digipaketti
Anna palautetta
 

Tilaa uutiskirje

Copyright © 2017 Salkkumedia Oy

Ylös