Talouden trendit

Balancion avataan uudelleen maksuttomana palveluna

Verkossa toimiva palvelu henkilökohtaisen talouden hallintaan avataan uudelleen. Balancion Oy on ilmoittanut myyneensä palvelun Ferratumille.

Balancion Oy kertoo tiedotteessaan myyneensä balancion.com -palvelunsa. Kuluttaja-asiakkaille palvelun tarjoaa jatkossa maksuttomana kulutusluottoihin ja pienlainoihin erikoistunut Ferratum.

Balancion on verkossa toimiva palvelu henkilökohtaisen talouden hallintaan, suunnitteluun ja seurantaan. Palvelun avulla käyttäjät voivat noutaa tilitapahtumatietonsa eri verkkopankeista Balancion-palveluun, omaan käyttöönsä.

Ferratum on suomalaisomisteinen pienlainoihin ja kulutusluottoihin erikoistunut yritys, joka toimii 20 maassa.

”Etsimme kuluttajapalvelun sulkemispäätoksen jälkeen ratkaisua, joka mahdollistaisi palvelun uudelleen avaamisen ja kansainvälisen jakelun suurempien resurssien turvaamana. Nyt tämä onnistuu Ferratumin kautta”, toteaa Balancion Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Jussi Muurikainen.

Ferratum avaa palvelun aluksi Suomessa ja asteittain muissa maissa, joissa sillä on toimintaa.

Balancionin palvelu esittää käyttäjän tulot ja menot jaoteltuna erilaisiin tulo- ja menoluokkiin. Palvelu sisältää myös muita henkilökohtaisen talouden hallintaan liittyviä toiminnallisuuksia. Palvelu on pankeista riippumaton, eikä sitä ole tarkoitettu maksuliikenteen hoitoon tai hallintaan. Palvelun kautta ei pysty suorittamaan maksuja tai hoitamaan muita pankkiasioita.

Ferratum tarjoaa palvelun jatkossakin monipankkiyhteyksillä. Tämä mahdollistaa käyttäjille talouden kokonaiskuvan seurannan ja suunnittelun, vaikka käytössä olisikin useampi eri pankki. Ensivaiheessa palvelussa on tuettuna Suomessa toimivista pankeista OP-Pohjola, Danske Bank, Nordea, S-Pankki, Tapiola sekä Ålandsbanken.

1 kommentti

1 kommentti

  1. Avatar

    Anna Mäntynen

    1.4.2017 at 13:45

    Harmi, ettei tämän palvelun ylläpitäminen ollut kannattavaa. Oman talouden seuranta onnistui tällä niin näppärästi, että ei kyllä ole vastaavaa Suomen markkinoilla saatavilla. Jatkossa täytynee seurailla omaa kuukausikulutusta Pivo-sovelluksesta, mutta valitettavasti Pivolla ei voi esimerkiksi seurata omia tuloja. 🙁

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös