Yritysuutiset

Verkkokauppa.com:n listautumisanti on ylimerkitty

TablettiVerkkokauppa.com Oyj:n listautumisanti on ylimerkitty ja merkintäaika on keskeytetty, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Kysyntä oli erittäin vahvaa institutionaalisten sijoittajien keskuudessa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Verkkokauppa.com Oyj:n hallitus päätti tästä syystä, että listautumisannin merkintäaika keskeytetään ennenaikaisesti annin ehtojen mukaisesti.

Yleisöannin merkintäaika internetin e-merkintöjen osalta päättyi tiistaina 1.4.2014 klo 16.00. Yleisöanti keskeytettiin muissa merkintäpaikoissa keskiviikkona 2.4.2014 klo 18.30. Instituutioanti keskeytettiin keskiviikkona 2.4.2014 klo 18.30. Kaupankäynti NASDAQ OMX First North Finland -markkinapaikalla alkaa arviolta perjantaina 4.4.2014.

Verkkokauppa.com Oyj ja myyjät tekevät lopullisen päätöksen merkittäväksi tarjottavien osakkeiden määrästä ja lopullisesta merkintähinnasta arviolta viimeistään torstaina 3.4.2014.

Kommentoi
Ylös
>