Yritysuutiset

Verkkokauppa.com:n listautumisanti on ylimerkitty

TablettiVerkkokauppa.com Oyj:n listautumisanti on ylimerkitty ja merkintäaika on keskeytetty, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Kysyntä oli erittäin vahvaa institutionaalisten sijoittajien keskuudessa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Verkkokauppa.com Oyj:n hallitus päätti tästä syystä, että listautumisannin merkintäaika keskeytetään ennenaikaisesti annin ehtojen mukaisesti.

Yleisöannin merkintäaika internetin e-merkintöjen osalta päättyi tiistaina 1.4.2014 klo 16.00. Yleisöanti keskeytettiin muissa merkintäpaikoissa keskiviikkona 2.4.2014 klo 18.30. Instituutioanti keskeytettiin keskiviikkona 2.4.2014 klo 18.30. Kaupankäynti NASDAQ OMX First North Finland -markkinapaikalla alkaa arviolta perjantaina 4.4.2014.

Verkkokauppa.com Oyj ja myyjät tekevät lopullisen päätöksen merkittäväksi tarjottavien osakkeiden määrästä ja lopullisesta merkintähinnasta arviolta viimeistään torstaina 3.4.2014.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös