Yritysuutiset

Talvivaaran tytäryhtiö konkurssiin – rahat loppuivat

Talvivaara Sotkamo ei saavuttanut rahoitusneuvotteluissa toivottua ratkaisua.

Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj on hakenut ratkaisua sekä lyhyen että pitkän aikavälin rahoitukseensa, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Tammi-kesäkuun 2014 osavuosikatsauksessaan yhtiö totesi, että Talvivaaran sekä sen  operatiivisen tytäryhtiön, Talvivaara  Sotkamo Oy:n ehdotettujen    saneerausohjelmien    toteutuminen   on   ehdollinen   velkojienhyväksynnälle ja riittäväksi katsotun rahoitusratkaisun saavuttamiselle. Talvivaara kertoi myös jatkavansa kaikkien mahdollisten rahoitusjärjestelyiden etsimistä.

Talvivaara Oyj:n mukaan rahoitusneuvottelut tärkeimpien sidosryhmien, mahdollisten uusien sijoittajien ja Suomen valtion kanssa olivat jatkuneet intensiivisesti  viime kuukausina, ja neuvottelut olivat jo edenneet pitkälle.

Rahoitusneuvottelut eivät kuitenkaan johtaneet tuloksiin.

Talvivaaraa kertoo, että sen lyhyen aikavälin rahoitusta välittömiin käyttöpääomatarpeisiin ei ole saatavissa vaaditussa aikataulussa.  Tämän vuoksi myöskään pidemmän aikavälinrahoitusneuvotteluja ei kyetä saattamaan päätöksen.

Koska lisärahoitusta ei ole saatu, Talvivaara Sotkamo on hallituksensa päätöksellä ja saneerausohjelman selvittäjän suostumuksella päättänyt hakeutuakonkurssiin.

Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj tarjoaa palveluja Talvivaara Sotkamon konkurssipesälle ja jatkaa toimintaansa toistaiseksi tavoitteenaan hankkia riittävä rahoitus kaivostoiminnan ja siihen liittyvien omaisuuserien ja oikeuksien hankkimiseksi Talvivaara Sotkamon konkurssipesältä.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös