Sijoitusideat

Käppyräanalyysi löytää kolme kotimaista suosikkiosaketta

Tekniseen osakeanalyysiin erikoistunut Investech löytää Helsingin pörssistä jälleen ostosuosikkeja.

Tekninen analyysin perusteella kolme kotimaista pörssiyhtiötä saa Investechin analyysissä keskipitkällä aikavälillä joko ostosuosituksen tai heikon ostosuosituksen.

Huhtamäki

Investechin mukaan osakkeen kurssikehitys on vahvaa nousutrendin sisällä. ”Tämä indikoi positiivisen kehityksen jatkuvan ja tukea saadaan trendikanavan tukilinjan kohdalla. Osakkeen kurssi on tuki n. ca 20.40 euron kohdalla. Osaketta pidetään teknisesti positiivisena keskipitkällä aikavälillä”, Investech toteaa.

Keskipitkällä aikavälillä: Ostosuositus

Fortum

Osakkeen kurssi on läpäissyt Investechin mukaan nousutrendin tukilinjan. ”Tämä indikoi hidastuvaa kasvunopeutta tulevaisuudessa. Osake lähestyy tukea n. 17.40 euron kohdalla, mikä voi antaa reaktion ylöspäin. Negatiivinen volyymibalanssi heikentää osaketta lyhyellä aikavälillä. Osaketta pidetään kokonaisuutena teknisesti heikosti positiivisena keskipitkällä aikavälillä”, Investech arvioi.

Keskipitkällä aikavälillä: Heikko ostosuositus

Kone

Osakkeen kurssi on läpäissyt nousutrendin katon, indikoiden entisestään kiihtyvää nousuvauhtia, Investech arvioi. ”Osakkeella on tukitaso noin 32,40 euro ja vastustaso noin 38.30 euro. Osaketta pidetään teknisesti positiivisena keskipitkällä aikavälillä”, Investech toteaa.

Keskipitkällä aikavälillä: Ostosuositus

1 kommentti

1 kommentti

  1. Raha Sutra

    19.12.2014 at 23:40

    Miten viitsii kukaan enää tänä päivänä perustaa noista käppyräanalyyseista. Perustuuko seuraavat suositukset Salkunrakentajassa kenties horoskooppeihin?

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös