Sijoitusideat

Käppyrät väittävät – Nämä osakkeet ovat ostopapereita

Tekniseen analyysiin keskittyvä Investech antaa kahdelle Helsingin pörssin osakkeelle ostosuosituksen.

Käppyröiden taikaan uskovien sijoittajien kannattaa seurata Investechin mukaan nyt Neste Oilin osaketta. Neste Oil sijaitsee tällä hetkellä nousevalla trendillä ja sen sisällä Investech indikoi osakkeen edelleen tapahtuvaa nousua.

”Kurssi sijaisee nyt kuitenkin lähellä trendikanavan kattoa, mikä voi aiheuttaa alaspäin tapahtuvan reaktion. Osakkeen kurssi on tuki n. ca 15.60 euron kohdalla. Volyymihuiput vastaavat hyvin kurssihuippuja ja volyymipohjat vastaavat hyvin kurssipohjia. Tämä vahvistaa trendikuvaa”, Investech toteaa.

Neste Oil on kuitenkin Investechin mielestä yliostettu RSI-mittarin perusteella. ”Osakkeen kurssi saattaa nousta lisää, ja odotamme RSI:n laskevan ennen kuin tämä voidaan tulkita myyntisignaaliksi. Osaketta pidetään kokonaisuutena teknisesti heikosti positiivisena keskipitkällä aikavälillä.”

Investech antaa Neste Oilille siis keskipitkällä aikavälillä heikon ostosuosituksen.

Myös Kone on osto-osake niille jotka uskovat tekniseen analyysiin.

”Osakkeen kurssi on läpäissyt nousutrendin vastuslinjan, mikä indikoi entistä voimakkaampaa nousuvauhtia. Positiivista kehitystä saattaa kuitenkin seurata lyhyen aikavälin korjausliike alaspäin tämän päivän tasolta. Osakkeen kurssi on tuki n. ca 31.40 euron kohdalla”, Investtech toteaa.

Koneen positiivinen volyymibalanssi (korkea kaupankäyntivolyymi kurssinousupäivinä ja matala volyymi laskupäivinä) vahvistaa osaketta lyhyellä aikavälillä.

Lyhyellä aikavälillä osake on Investechin mukaan kuitenkin yliostettu. RSI indikoi mahdollista liikettä alas lyhyellä aikavälillä. Keskipitkällä aikavälillä Kone saa kuitenkin ostosuosituksen Investechiltä.

Kommentoi
Ylös
>