Asunnot ja kiinteistöt

Pankki tarjoaa vuoden lyhennysvapaita asuntovelallisille

OP ilmoittaa tarjoavansa asuntolaina-asiakkailleen enimmillään 12 kuukautta lyhennysvapaata ilman kuluja ja muuttamatta nykyistä marginaalia.

”Odotamme, että asiakkaamme tarttuisivat laajasti tähän mahdollisuuteen. Hankkeemme taloudellinen  kasvusykäys on vähintään satoja miljoonia, mutta voi hyvinkin nousta jopa yli miljardiin euroon riippuen siitä, kuinka moni asiakkaamme lyhennysvapaaseen tarttuu”, toteaa OP ryhmän pääjohtaja Reijo Karhinen yhtiön tiedotteessa.

Pankin mukaan yli miljardin euron positiivinen vaikutus talouteen saadaan, jos noin puolet OPn asuntolaina-asiakkaista tarttuu tarjoukseen. OP:lla on asuntolainaa omaavia kotitalouksia asiakkaana reilusti yli 300 000. Heillä on asuntolainaa keskimäärin 90 000 euroa.

Pankki tarjoaa lyhennysvapaata sellaisille asiakkaille, jotka ovat hoitaneet laina-asiansa sopimuksen mukaan. Lyhennysvapaan voi saada 6 tai 12 kuukaudeksi, jolloin asiakas maksaa lainasta vain korkoja.

Pankki ei tässä yhteydessä peri lyhennysvapaasta erillistä palkkiota, eikä lyhennysvapaa vaikuta lainojen marginaaliin. OP tarjoaa lyhennysvapaata näillä ehdoilla 31.5.2015 asti.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös