Markkinakommentit

Asiantuntijat synkkinä: Sijoitusmarkkinoilla paljon riskitekijöitä

Vero2016-tapahtuman paneelissa markkinatilanteesta keskusteli neljä asiantuntijaa. Näkemykset olivat synkkiä.

Sijoitusmarkkinoilla on nyt useita riskitekijöitä. Näitä ovat esimerkiksi Kiinan kasvun hiipuminen, keskuspankkien ennen kokematon ja pitkäaikainen elvytyslinja ja epäilyt pitkän osakemarkkinoiden nousutrendin hiipumisesta.

Vero2016-tapahtuman paneelissa markkinatilanteesta keskustelivat Nordean osakestrategi Eero Färkkilä, United Bankersin johtaja Inka Noramaa, FIMin pääanalyytikko Kim Gorschelnik ja Aktian pääekonomisti Heidi Schauman. Paneelia veti Taloustaidon pörssikolumnisti ja kirjailija Karo Hämäläinen.

Katso keskustelu tästä:

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös