Sijoitusideat

Käppyrät puhuvat – Kone on osto-osake

Tekniseen analyysiin erikoistunut Investech antaa ostosuosituksen hissiyhtiölle.

Koneen kurssikehitys on vahvaa nousutrendin sisällä, Investech toteaa. ”Tämä indikoi positiivisen kehityksen jatkuvan ja tukea saadaan trendikanavan tukilinjan kohdalla.”

Investechin mukaan osakkeen kurssi on noussut läpi käänteinen pää ja hartiat -kuvion vastustason 39.81.” Tason läpäisy antaa ostosignaalin ja indikoi nousun jatkuvan 49.94 tasolle tai pidemmälle. Osakkeen kurssi on tuki n. ca 38.40 euron kohdalla.”

Investech näkee Koneen osakkeen teknisesti positiivisena keskipitkällä aikavälillä.

Kone-osakekurssi-042016

Teknisessä analyysissä pyritään saavuttamaan ylituottoa analysoimalla osakekurssien historiallisia hintoja. Tekninen analyysi nojaa oletukseen markkinoiden epätäydellisyydestä, jolloin osakemarkkinat eivät hinnoittele kursseja tehokkaasti, vaan erilaisilla psykologisilla tekijöillä on vaikutusta kursseihin.

Tekniseen analyysiin suhtautuvat epäillen eteenkin akateemiset sijoitustutkijat, joiden mukaan markkinat toimivat sen verran tehokkaasti, ettei osakekurssien historiaa analysoimalla ole mahdollista päästä ylituottoihin.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös