Osakeanalyysit

Inderes uskoo Talenom-tilitoimistoyhtiöön

tilitoimisto-yrityspalvelut-052016
Analyysitalo antaa Talenomin osakkeelle Osta-suosituksen.

Tilitoimistopalveluja tarjoava Talenom kertoi eilen solmineensa kaksi uutta franchising-sopimusta. Uusien sopimusten myötä yhtiö laajenee Joensuuhun ja Seinäjoelle.

Franchising-toimintamallissa itsenäiset yrittäjät tarjoavat paikallisesti asiakaspäällikköinä asiakkailleen saman palvelukokonaisuuden kuin muutkin Talenomin toimistot. Itse kirjanpidon tekeminen tapahtuu Talenomin palvelukeskuksissa Oulussa ja Tampereella. Talenomin mukaan franchising-toimintamalli mahdollistaa toiminnan laajentamisen tehokkaasti myös pienemmille markkina-alueille Suomessa

Analyysitalo Inderesin mukaan uudet franchising-sopimukset vahvistaa Talenomin orgaanisen kasvun strategiaa, mutta Inderes on osannut odottaa franchising-ketjun laajenemista.

”Uutinen on lievästi positiivinen, muttei vaikuta näkemykseemme yhtiöstä”, Inderes linjaa.

Analyysitalon mukana franchising-toimintamallin laajentuminen tukee Talenomin orgaanisen kasvun strategiaa, jossa uudet asiakkuudet syntyvät aktiivisella myyntityöllä. ”Franchising-mallissa Talenom tarjoaa keskitetyn palvelukeskusmallin käyttöä yrittäjille, mutta pyrkii käsittääksemme saamaan asiakkuudet omiin nimiinsä”, Inderes toteaa.

Inderesin tavoitehinta Talenomin osakkeelle on 6,5 euroa, joten nousupotentiaalia nykyisellä kurssitasolla on vielä roimasti.

Talenom-osakekurssi-052016

Talenom-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 33 miljoonaa euroa, ja liikevaihto kasvoi vuoteen 2014 verrattuna 11,6 prosenttia. Yhtiöllä on toimipisteet Suomessa 21 paikkakunnalla ja sen palveluksessa on noin 545 työntekijää.

Talenom on yksi suurimmista toimijoista hyvin hajaantuneella markkinalla ja yhtiö on kyennyt kasvattamaan liikevaihtoaan nopeasti. Talenomin markkinaosuus vuonna 2014 oli 3,2 prosenttia.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös