Yritysuutiset

Kamux perui listautumisen

Autoliikeketju kertoi listautumisen perumisen syyksi maksamattomat ennakonpidätykset ja sosiaalikulut.

Kamuxin hallitus päätti keskeyttää listautumisannin, koska annin aikana ilmeni, että tiettyjen palkanluontoisten maksujen osalta ennakonpidätykset ja sosiaalikulut ovat jääneet usean vuoden ajalta joidenkin henkilöiden osalta suorittamatta.

Taloussanomien mukaan Kamuxin entinen työntekijä kertoi myöhään torstai-iltapäivänä hallitukselle, että yhtiössä on maksettu osa palkasta polttoaineena.

Kamuxin mukaan sijoittajien näkökulmasta on parasta keskeyttää listautumisprosessi. Yhtiölle on tärkeää toimia läpinäkyvästi ja vastuullisesti.

“Saatuaan asian tietoonsa Yhtiön hallitus käynnisti välittömästi ulkopuolisen konsultin toteuttaman selvityksen. Alustavan, tätä tiedotetta edeltävän viikonlopun aikana tehdyn selvityksen mukaan tällaisten maksamattomien suoritusten kokonaismäärä mukaan lukien korot ja muut veroseuraamukset olisivat suuruudeltaan noin 60 000 euroa. Hallituksen teettämän selvityksen pohjalta Yhtiö on ollut välittömästi yhteydessä veroviranomaisiin asian edelleen selvittämiseksi sekä verojen ja työnantajamaksujen suorittamiseksi asianmukaisesti”, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Hallituksen puheenjohtaja Matti Virtanen:

”Voimme toimia vain vastuullisesti, hoitaa asiat kuntoon ja siten mahdollistaa yhtiön listautuminen tulevaisuudessa. Tämän vuoksi päätimme keskeyttää listautumisannin. Tilanne on äärimmäisen valitettava, varsinkin kun kiinnostus sijoittajien keskuudessa yhtiötä kohtaan on ollut vahvaa.”

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös